Небезпечні знахідки: на Житомирщині знайшли мінометну міну і артилерійський снаряд під час дорожньо-ремонтних робіт

Небезпечні знахідки: на Житомирщині знайшли мінометну міну і артилерійський снаряд під час дорожньо-ремонтних робіт

У четвер, 25 травня, група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 4 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області. 

 

Так, 24 травня житель с. Левків Житомирського району натрапив на дві небезпечні знахідки. Копавши ескаватором ставок на власній присадибній ділянці, він ковшом зачепив підозрілі металеві предмети. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідки як 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм та 1 ручна граната РГД-5.

Днем раніше, в с. Радичі Ємільчинського району, працівники ремонтної служби, проводивши автодорожні роботи, натрапили на дві небезпечні знахідки. Вони припустили, що це можуть бути військові боєприпаси, про що негайно сповістили рятувальників. Фахівці ДСНС ідентифікували знахідки як мінометна міна калібром 60 мм та 1 артилерійський снаряд калібром 105 мм.

Рятувальники нагадують! Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Заборонено: чіпати, розбирати чи розпилювати боєприпаси, переносити та перекочувати їх з місця на місце. Бережіть своєї життя та життя оточуючих!

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up