Не дійшли: 62 позачергова сесія Житомирської міськради таки не відбулася

Не дійшли: 62 позачергова сесія Житомирської міськради таки не відбулася

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, об 11 годині місцеві депутати мали розглянути питання скасування декількох минулорічних рішень.

Про те, що сьогодні мала відбутися позачергова сесія місцевого органу самоврядування, стало відомо лише за 15 хвилин до її фактичного початку. Повідомила про це пресслужба Житомирської міськради.

На порядку денному сьогоднішньої сесії мали стояти питання скасування вже прийнятих депутатами рішень від 31.10.19 стосовно приватизації 6 нежитлових приміщень в м.Житомирі (з детальним переліком адрес споруд, що потрапили до цього списку можна ознайомитися нижче – авт.). 

Але, на жаль, цього так і не сталося. Причиною того стало цілковите ігнорування посадовцями сьогоднішньої сесії. Кворум для початку розгляду питань так і не набрався, тому що лише 3 особи, окрім журналістів, все ж таки дійшли до сесійної зали ради.

Відео дня

 І це в той час, як депутатський штат нашої міської ради представляє 42 депутати.

Ірина Хоцька

 

 


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Гріша Пожога

    Новий Губернатор прибув шо навить не приймае, не попасти,рослабились.
  • Василий Головчук

    Ще з курортів неприїхали ублюдкі, сидять на нашій шиїс
  • Ірина Гелі

    А зарплата, за наші податки.
  • Svetlanka Smetanka

    ДАРМОЇДИ...
    ПОТРІБНО ПЛАТИТИ ТІЛЬКІ ЗА ТІ ДНІ, КОЛИ ТІ УПИРІТ ПРИХОДЯТЬ НА РОБОТУ...!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up