Найдорожчі скульптури, які продають житомиряни в інтернеті

Найдорожчі скульптури, які продають житомиряни в інтернеті

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин Житомир» промоніторили один із найпопулярніших сервісів для розміщення безкоштовних оголошень, аби з`ясувати, які скульптури можна купити, так би мовити, з рук у Житомирі і за якою ціною. 

Якщо ви маєте щось, що вам не потрібно, наслідуйте приклад авторів оголошень, можливо, хтось давно хоче придбати цю річ. 

 Курочка Ряба

6000 грн за фарфорову курку, яка сидить у кошику? Ні, ви не помилилася – саме стільки хоче автор оголошення за цю красу. А якщо ми вам скажемо, що вона – раритетна, виготовлена на Коростенському порцеляновому заводі, ще й має підпис художника? На фото, які розмістив автор оголошення, видно, що скульптура відкривається, у нижній частині – трав`яна підстилка з яєчком. Якщо готові щоденно протирати пилюку з цієї краси – не вагайтеся і беріть. А замість яєчка можна заначку зберігати. І гарно, і функціонально. 

Відео дня

Козеріг

І знову скульптура, вироблена на Коростенському порцеляновому заводі. До речі, за якість можете не сумніватися – вона завжди тут була на високому рівні. Шкода, що зараз таке потужне підприємство не працює. Але повернемося до наших баранів, а точніше – Козерога. Що ви з ним будете робити – не знаю, можливо, це ваш знак зодіаку і скульптура стане вашим талісманом. Автор оголошення зазначив, крім місця виробництва, що скульптура раритетна і має підпис художника. Ціна відповідає якості – 3499 грн. 

Бюст Леонардо

Мармурова скульптура-бюст відомого художника і вченого Леонардо да Вінчі – італійського виробництва, має висоту 12 см, довжину – 10 см, а ширину – 6 см. Як зазначає авторка оголошення, п`єдестал до неї загубився. Але ж справжніх поціновувачів прекрасного це не зупинить, правда? Навіть я ледве стрималася. Краса, та й годі. Ціна за цей витвір мистецтва, втілений у білому мармурі, – 2100 грн. 

Леонардо да Вінчі – італійський художник і вчений, винахідник, письменник, музикант, один з найбільших представників мистецтва Високого Відродження, яскравий приклад універсальної людини.

Наречена

Закриває четвірку найдорожчих скульптура, яку сміливо можна і на весілля подарувати. От тільки чому наречена? Коли вигадували назву, схоже, забули про порцелянового красеня, який дивиться на дівчину, не відриваючи погляду. 

Продавець не поскупився на опис товару. З нього ми дізнаємося, що скульптура «Наречена» виготовлена на Полонському порцеляновому заводі. Вона на 100% фабрична і оригінальна (а що, хтось буде підробляти такі речі?), у чудовому стані: ні тобі тріщин, ні сколів. Знизу скульптури стоїть фабричне клеймо. І звісно ж, є розміри: висота – близько 25,5 см, ширина – орієнтовно 13 см. Ну що, хто бере на подарунок? Попереджаю: якщо захочете вручити його мені, то я виберу краще його вартість – 1100 грн. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up