Найдорожчі рослини, які продають житомиряни в інтернеті

Найдорожчі рослини, які продають житомиряни в інтернеті

Кімнатні рослини не лише наповнюють нашу оселю затишком, роблять її комфортною, покращують інтер`єр, а й мають більш практичні функції – поглинають токсини, електромагнітне випромінювання, знищують бактерії, роблять повітря чистішим.

Навіть якщо у вас мінімум часу, все одно знайдеться рослина, догляд за якою мінімальний, а користі – багато. 

Цього тижня ми промоніторили один з популярних сайтів безкоштовних оголошень, аби дізнатися, які найдорожчі кімнатні рослини продають житомиряни. 

Фінікова пальма до стелі

Відео дня

Відкриває топ найдорожчих рослин фінікова пальма. На опис поскупилися. Відомо тільки, що цій рослині 50 років, її висота разом з горщиком складає 3,5 м (мабуть, доведеться прорізати дірку у стелі, якщо захочете собі цю красу додому, – вона ж із часом ще виросте). 

Якщо ви полюбляєте, щоб у домі було затишно, раджу звернути увагу. От тільки ціна кусається. Авторка оголошення хоче за неї 14 500 грн. А може, ще й цей чудовий килим радянського зразка йде як бонус? 

Шикарний фікус

Якщо ваша житлова площа велика і вам чогось бракує, зверніть увагу на наступну пропозицію. Фікус! Але який – шириною 2 м, а висотою – 2,1 м. Просто красень. От купив і відразу ж пів кімнати у звичайній хрущовці заповнив. А коли на новорічні свята не буде куди ялинку поставити, не переживайте – у вас буде для цього фікус. Чим не ялинка? А головне – потім, коли гілочки посипляться, не треба на смітник виносити. 

«Вживу набагато ефектніший, фото не передає всієї краси. Стане прикрасою будь-якого приміщення», – пишуть в оголошенні. Ціна за такий практичний вазон відповідна – 5 500 грн. 

Живий фікус

Знову ж таки опис досить скромний. Ніде правди діти – ну не вистачає нашим продавцям навичок менеджерів. 

«Гарний, великий та соковитий фікус. Він доглянутий і живий. Вчасно поливається і підкормлюється», – все, що відомо про рослину. У нас зустрічне запитання: а що, фікуси бувають ще й мертвими? 

Коштує така рослина 4 500 грн. 

Тропіки у вашому домі

Забобони щодо монстери у домі часом викликають сміх. Ну от, до прикладу, що її перебування в оселі відганяє чоловіків. Уявляєте, приходить у оселю потенційний кандидат на вашу руку і серце й відразу ж втікає, бо побачив монстеру. Запам`ятайте: чоловіка з серйозними намірами ніщо не злякає. 

Тож не зважайте на ці дурниці і сміливо купуйте монстеру, якщо вона вам сподобалася. 

«Продам гарну монстеру, що складається з двох самостійних стебел. Висота рослини – 110 см без горщика. Має дуже гарний вигляд», – зазначено у оголошенні. 

Ціна цієї рослини – 2 850 грн, продавець пише, що можливий торг. 

Тещин язик за 2500

Зацікавила пропозиція? Ще б пак. Ми вміємо заінтригувати. Треба буде автору оголошення підказати – вмить купить хтось. 

У народі – тещин язик, а наукова назва цієї рослини – сансевієрія. Продавець пропонує на продаж дві квітки і досить детально їх описує, зазначаючи, що висота рослини з горщиком – 90 см. Сансевієрія триполоса Лоуренса цікава тим, що у період з березня по квітень пускає довгий квітконос, на якому згодом з`являється багато квіток, які мають приємний запах. 

Ціна за один вазон – лише 2500 грн. А радість від такої краси не купиш ні за які гроші. 

Анна Сергієнко

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up