Наступного року у Житомирі планують реконструкцію "Жовтня": мільйон гривень виділили тільки на проєкт

Наступного року у Житомирі планують реконструкцію "Жовтня": мільйон гривень виділили тільки на проєкт

Мільйон гривень виділили із обласної субвенції на розробку проєктної документації щодо реконструкції кінотеатру "Жовтень"
 

Як повідомив телеграм-канал НОВОСТИ ЖИТОМИРА , згідно із технічним завданням, у проєкті реконструкції мають передбачити приміщення кінозалу з великим світлодіодним екраном та сценою для виступів колективів. Також будуть кімнати для гуртків та розвитку (танці, співи, гончарна справа, художня майстерня, кімната-студія звукозапису), зал для семінарів та конференцій. Підлогу в приміщенні кінотеатру мають передбачити на трьох рівнях з розділенням зон для проведення різних культурних заходів та виставок.

Оновлене приміщення має бути утепленим, проте максимально зберегти мозаїку на стінах. У “Жовтні” має бути сучасне освітлення, яке можна використовувати, як для кінотеатру, так і для будь-яких інших культурно-масових заходів, а також система відеоспостереження.

Скільки коштуватиме реконструкція, буде відомо тільки після виготовлення проєктної документації. Однак проведення ремонтних робіт планують на наступний рік.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up