Напередодні Великодня чотири родини отримали подарунки від "Благодійного фонду "Лав". ВІДЕО

Напередодні Великодня чотири родини отримали подарунки від "Благодійного фонду "Лав". ВІДЕО

Завдяки благодійникам здійснилися мрії чотирьох родин.

Про щасливу подію розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова правління у Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" Богдан Купчинський.

"Сьогодні в мене був дуже важкий, але радісний день. Більшість родин, якими ми опікуємось, мають ті чи інші потреби. Потім про ці потреби я розповідаю нашим спонсорам, партнерам, які втілюють різні мрії родин у реальність. Напередодні Православного Воскресіння Господнього нам вдалося здійснити мрії чотирьох родин завдяки Голові БО "Благодійний фонд "ЛАВ" Анжеліці Лабунській.

Відео дня


Про ці родини я можу розповідати годинами, адже я живу їхніми проблемами та задля вирішення проблем родин. 
Просто радію з того, що Іван Рибчинський матиме власний диван і не буде більше спати на матраці. Родина Карпельових також має тепер класний і новий диван. Катерина Костриця матиме щасливе дитинство, адже має тепер горний велосипед і буде катати на ньому своїх менших братиків. Родина Дем'янець має нову пральну машину, щоб мамі було більше часу приділяти увагу Марійці.


Я, безмежно вдячний за допомогу у здійсненні мрій родин - голові БО "Благодійний фонд "ЛАВ" - Анжеліці Лабунській за відкрите серце до проблем людей, які потребують нашого милосердя".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up