Нагадуємо: у вихідні Житомир на 36 годин залишиться без води!

Нагадуємо: у вихідні Житомир на 36 годин залишиться без води!

Із 00:01 год. 4 до 12:00  год. 5 липня у Житомирі буде призупинено водопостачання,-інформує міськрада.

 За інформацією КП «Житомирводоканал»,  це пов’язано з необхідністю проведення робіт з технічного переоснащення водопровідної насосної станції. Комплексну модернізацію павільйонів станції та встановлення на них нового обладнання здійснюватиме підрядна організація  «Ріко».

Також  у ці дні працівники КП «Житомирводоканал» замінять запірну арматури у 8 водопровідних камерах, а підрядна організація «КСМ-груп» проведе заміну обладнання у водопровідній камері на вул. Чуднівській та під’єднає до новопрокладеного трубопроводу абонентів, які проживають на Сквирському шосе.

До закладів соціальної сфери буде здійснено підвіз води відповідно до поданих заявок.

Відео дня

У зв’язку із припиненням централізованого водопостачання, просимо мешканців Житомира завчасно створити 1,5-добовий запас води!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (15)
  • Andrey Mak

    Молодці, що ремонтують та оновлюють водопроводи, а також під'єднують нових споживачів. Звичайно, це викликає певні незручності, але це краще ніж коли станеться аварія і доведеться сидіти без води декілька днів...
  • Елена Казакова-Прокопчук

    Є люди, які у вихідні працюють, чи Сухомлин добивається того, щоб люди масово їхали на річки та кар'єри під час епідемії, тому що мало людей хворіє, треба щоб збільшилось?! Це протизаконно!!!
  • Людмила Гальченко

    Это отключение воды когда - то закончиться ?
  • Ненсі

    А перерахунок  взагалі проводиться для тих, у кого нема лічильника?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up