На Житомирщині зіштовхнулися два легковики: загинув чоловік

На Житомирщині зіштовхнулися два легковики: загинув чоловік

У суботу, 27 травня, близько 18:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася на 23 км. автодороги "Житомир-Сквира", поблизу с. Іванків Андрушівського району. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області. 

 

Вже на місці пригоди стало відомо, що автомобіль «ВАЗ-2108» зіткнувся з легковиком «Славута» внаслідок чого водій першого загинув на місці, а його дружина та водій другого транспортного засобу отримали травми, але від госпіталізації відмовилися.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували з понівечено легковика тіло загиблого чоловіка.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 4 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Відео дня

О 19:00 чергове відділення повернулося у розташування частини.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up