На Житомирщині триває конкурсний відбір проектів для реалізації за кошти ДФРР у 2018 році

На Житомирщині триває конкурсний відбір проектів для реалізації за кошти ДФРР у 2018 році

Житомирська ОДА розпочала конкурсний відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області у 2018 році. Про це повідомляють у прес-службі держустанови. 

Прийом проектів та документів триватиме до 20 листопада 2017 року.

Подавати проекти можуть місцеві і центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Інвестиційні програми і проекти, які подаються на конкурс, мають відповідати одній з таких вимог:

Відео дня
  1. відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Житомирської області на 2020 рік у плані заходів з їх реалізації на період 2018-2020 роки;
  2. впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;
  3. підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад.

Основними умовами відбору інвестиційних програм і проектів є їх відповідність вищевказаним вимогам, а також таким критеріям:

  • для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
  • календарний план реалізації становить від одного до трьох років;
  • співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
  • спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

З формою та необхідним переліком документів можна ознайомитися ТУТ.

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводить департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації за адресою: 10014, Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, к.608, 608а.

Контактні телефони: (0412) 47-43-82, 47-43-86, e-mail: [email protected].

З переліком завдань проектів можна ознайомитись ТУТ. Інвестиційні програми і проекти, що передбачають здійснення заходів з енергозбереження будинків і споруд, повинні бути розроблені відповідно до державних будівельних норм та стандартів та забезпечувати комплексний підхід та максимальну енергоефективність від їх реалізації.

Інформація про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що подана заявником регіональній комісії, оприлюднюється ним на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону (htpp://dfrr.minregion.gov.ua) до початку проведення оцінки та відбору.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up