На Житомирщині поліція оперативно розшукала водія, який втік з місця фатальної ДТП

На Житомирщині поліція оперативно розшукала водія, який втік з місця фатальної ДТП

Пригода трапилася близько півночі 20 січня у Чуднівському районі. Керманич легковика здійснив наїзд на місцевого жителя та поїхав з місця ДТП. Уже за кілька годин його розшукали поліцейські. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько о пів на 12 ночі до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Карпівці на дорозі виявлено тіло чоловіка з травмами, характерними для дорожньої пригоди.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що загиблим є 36-річний житель цього ж села. Для встановлення причин смерті його тіло було направлено на судово-медичну експертизу. Попередньо, фахівці припустили, що тілесні ушкодження могли бути отримані чоловіком унаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Відео дня

Про ймовірний наїзд на загиблого автомобілем свідчили й уламки частин транспортного засобу та його номерного знаку, знайдені під час огляду місця пригоди. За таких обставин поліцейські розпочали першочергові заходи, направлені на розшук автомобіля, яким було збито чоловіка та встановлення особи його керманича. На території чотирьох сусідніх районів було введено в дію оперативний план «Перехват».

– За вилученими з місця події предметами нам вдалося визначити, що до фатальної ДТП міг бути причетним автомобіль ВАЗ-21063. Серед інших заходів, поліцейські розшукали і перевірили власників зареєстрованих у районі транспортних засобів цієї марки, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

У результаті за кілька годин у с. Трощі за місцем проживання 20-річного місцевого жителя правоохоронці виявили ВАЗівку з механічними пошкодженнями, характерними для наїзду на перешкоду. Молодик у причетності до фатальної пригоди зізнався. За його словами, він не помітив чоловіка, який лежав на проїзній частині і наїхав на нього. Зникнути з місця ДТП вирішив, злякавшись накоєного.

Усі відомості нині перевіряються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Про загиблого відомо, що за життя він зловживав спиртними напоями. Чи знаходився чоловік у стані алкогольного сп’яніння у момент наїзду на нього автівки, як і інші обставини та причини ДТП, мають встановити відповідні експертизи.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera 14:43 Ракета «Циркон» долітає до Житомира за шість хвилин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up