На Житомирщині поліцейські врятували трьох людей під час пожежі

На Житомирщині поліцейські врятували трьох людей під час пожежі

Сьогодні вночі в Андрушівському районі загорілося горище у приватному будинку. За щасливим збігом обставин неподалік патрулювали працівники поліції, які кинулися на допомогу. Трьох людей, які на той час знаходилися в оселі, вдалося врятувати.

Уночі 28 лютого поліцейські Роман Вербівський та Олександр Скрицький у складі групи забезпечення безпеки дорожнього руху ГУНП в області патрулювали в Андрушівському районі. Автомобілем вони їхали вулицею с. Малих Мошківців, коли раптом помітили, що віддалік палає дах одного з будинків. Поліцейські кинулися до місця події.

- Бігти довелося навпростець, городами, адже пожежа сталася на паралельній вулиці, а шукати об’їзд у незнайомому селі було ніколи, - розповідає Роман Вербівський. – Біля палаючого будинку вже була якась жінка. Вона сказала нам, що у будинку є люди, але до них не можна достукатися.

Відео дня

Поліцейські спробували голосно гукати та стукати у двері та вікна, однак ніхто не озивався. Відтак миттєво прийняли рішення – розбили скло у вікні. Аж тоді у кімнаті хтось заворушився.

З’ясувалося, що господарі спали і не відчували пожежу на горищі будинку. Поліцейські допомогли трьом людям вибратися на вулицю. На щастя, ніхто з них не постраждав, вчасно опинившись зовні палаючої оселі.

Про події тієї ночі пригадує господиня Тетяна:

- Я допізна працюю, тож прийшла втомлена, потім ще поралася по господарству. Чоловік теж цілий день працював – разом з товаришем прибудовували гараж. Тож вони обидва потомлені полягали спати. А близько 1-ї нарешті заснула і я. А через деякий час прокинулись від звука розбитого вікна і дізналися про пожежу.

Разом із сусідами, які вже прибігли на допомогу, поліцейські виштовхали з двору автомобіль господарів та міні-трактор, аби врятувати техніку від пошкодження.

- У господарів ми відразу уточнили, чи в будинку не залишилось дітей або інших людей. Коли прибулі працівники УДСНС локалізували пожежу, ми переконалися, що нашої допомоги більше не треба, та продовжили патрулювання, - продовжує Роман Вербівський.

Нині причину виникнення пожежі встановлюють.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up