На Житомирщині після розпивання алкогольних напоїв втопився 21-річний хлопець

На Житомирщині після розпивання алкогольних напоїв втопився 21-річний хлопець

У суботу, 22 липня о 21:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла людини зі ставка. Трагічний випадок трапився на місцевій водоймі в с. Будичани Чуднівського району. Про це інформує прес-служба У ДСНС в Житомирській області. 

На місці пригоди рятувальники, на надувному човні, провели пошукові роботи та за допомогою багра і рятувальної мотузки дістали тіло з води. Глибина водойми у тому місці становила понад 4 м. Загиблим виявився 21-річний мешканець с. Михнів Ізяслівського району Хмельницької області.

Зі слів очевидців з’ясувалося, що потопельник разом із своєю сестрою та друзями відпочивали на березі ставу та вживали алкогольні напої. Трохи згодом він пішов до греблі та, стрибнувши з неї у воду, почав тонути. Після повідомлення про подію оперативно-рятувальну службу і до прибуття рятувальників друзі намагалися дістати чоловіка самотужки, але всі їхні спроби виявилися марними.

Подібний трагічний випадок трапився того ж дня, поблизу с. Великий Дивлин Лугинського району. Там, у місцевому кар’єрі, втопився 26-річний мешканець смт Бучмани Олевського району.

Відео дня

Наразі остаточні обставини пригод встановлюються фахівцями.

Аби не допустити подібних життєвих трагедій, керівник рятувальної служби області Ігор Нікітчук звертається до мешканців області з проханням дотримуватися правил безпечного відпочинку на водних об’єктах! Зокрема, відпочивати слід тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, де чергують рятувальні пости. Вкрай небезпечно купатися у місцях стихійного відпочинку, де не обстежене, не очищене від каміння, скла чи сторонніх предметів дно. Часто в таких місцях захід у воду не пологий, а з різкими обривами та підводними течіями. Забороняється заходити у воду зі швидкою течією та напідпитку.

Будьте дуже обережні під час відпочинку на водоймищах. Аби він був для Вас і Ваших дітей безпечним, суворо дотримуйтеся порад рятувальників!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up