На Житомирщині готуються до форуму «Polissia Invest»

На Житомирщині готуються до форуму «Polissia Invest»

Проведення масштабного інвестиційного форуму «Polissia Invest» обговорили у Торгово-промисловій палаті України, - інформує пресслужба обласної ради.

Інвестиційна привабливість Житомирщини та підготовка до Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest» – головні теми зустрічі голови обласної ради Володимира Федоренка у Торгово-промисловій палаті України із президентом ТПП Геннадієм Чижиковим, народними депутатами України, співзасновником аналітичного центру «Український інститут майбутнього» Анатолієм Амеліним, Спілкою українських підприємців та оргкомітетом від Житомирщини.

Нагадаємо, що проведення форуму заплановано на осінь 2021 року. Кожна громада області матиме можливість презентувати себе на даному заході, показати свої проєкти та представити свої інвестиційні паспорти для потенційних інвесторів.

Український інститут майбутнього, в свою чергу, обере 3 громади, для яких безкоштовно створить інвестиційні паспорти, як приклад для інших.

Відео дня

Під час зустрічі у Києві Володимир Федоренко нагадав, що за результатами рейтингу «Regional Doing Business – 2020», Житомирщина – найкомфортніший регіон України для ведення бізнесу. Голова обласної ради зазначив, що це результат великої командної роботи.

«Наша область ще не раз стане прикладом для всієї країни. Під час форуму обговорюватимуться важливі теми, які у майбутньому допоможуть ефективно комунікувати із потенційними інвесторами. Це стало можливим завдяки синергії обласної ради, обласної державної адміністрації, мера м. Житомир та 66 територіальних громад. Polissia Invest стане майданчиком для зустрічі однодумців, корисних знайомств, обміну досвідом, потужним стартом для економічного дива на Житомирщині», - сказав Володимир Федоренко.

Голова облради також окреслив Інвестиційні пріоритети регіону:

  • транспортна логістика та перевезення
  • технопарки
  • органічне сільське господарство
  • переробка
  • промисловість
  • освітній та медичний кластери

«Переконаний, що тільки у продуктивній співпраці суспільства, влади, гуманітарних інституцій, бізнесу, ми побудуємо успішну квітучу Житомирщину та Україну», - підкреслив Володимир Федоренко.

photo5310242306181412399

photo5310242306181412399

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up