На водоймах Житомирщині стартує навігація малих суден

На водоймах Житомирщині стартує навігація малих суден

З 15 травня 2017 року відкрито навігацію маломірних (малих) суден на водних об’єктах Житомирщини, пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації. 

Про це йдеться у розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича № 137 «Про відкриття і закриття навігації маломірних (малих) суден на водних об’єктах області», яке зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області 4 травня 2017 року.

Згідно з документом, керівники районів та міст мають довести до відома власників маломірних (малих) суден та баз-стоянок інформацію про заборону користування маломірними суднами, які не зареєстровані і не пройшли щорічний технічний огляд, не мають суднових документів нового зразка, нанесених на бортах човнів реєстраційних номерів, а також плавання на них у нічний час.

Також у розпорядженні зазначається, що рятувальні пости та пляжі мають підтримуватись в належному стані під час сезону відпочинку на воді в місцях масового відпочинку населення.

Відео дня

До 30 листопада 2017 року навігацію маломірних (малих) суден на водних об’єктах Житомирської області має бути закрито.

Звіт за результатами проведеної роботи має підготувати управління  промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА до 20 грудня 2017 року.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up