На Михайлівській відкриють 9 нових закладів громадського харчування

На Михайлівській відкриють 9 нових закладів громадського харчування

Головний архітектор Житомира Юрій Безбородов продовжує ділитися ідеями з облаштування громадського простору міста на своїй сторінці у Фейсбук.

Після пропозиції щодо створення Алеї зірок на Старому бульварі Юрій Безбородов поділився своїм баченням улюбленої вулиці житомирян - Михайлівської:

"9 нових закладів громадського харчування на Михайлівській протягом цього року - це не просто зміна зовнішнього вигляду фасадів, це корінна зміна концепції вулиці.

Домогтись зміни зовнішнього вигляду не завжди просто, бо це певні складнощі. Іноді ми стикаємось навіть з судовими позовами. Зміни - це важко, але вони вкрай необхідні. Якщо ви не спроможні до них - вас змусить це зробити конкуренція. Або ви її не витримаєте.

Відео дня

А ще це постійний діалог влади та бізнесу, це час, це певні зусилля зі сторони бізнесу.

Так вже вийшло, що реалізація архітектурно-художньої концепції не обійшлась лише зміною візуальної складової, бо іноді недостатньо просто змінити вивіску, треба робити повний ребрендінг, змінювати оператора та формат, робити новий бренд для всієї вулиці.

Нові якісні, привабливі як зовні, так і всередині, зі смачними стравами та обслуговуванням заклади - це саме те, що здатне концептуально змінити ставлення містян до центральної вулиці Житомира".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (16)
  • Олеся Ковальчук

    Спортцентр ?????
    Типу " Зимової вишні "!??????- хай Бог милує !
  • Егор Алхимов

    Это все надо отдать предпринимателям, не понимаю, в чем проблемы? Что для этого надо тратить деньги бюджета? Просто дать людям возможность. Есть другие проекты на перспективу. Вот ими надо заняться.

    Егор Алхимов reply Егор Алхимов

    Людмила Блащук  совсем перестал понимать, то умник, то придурок. С чего такие категоричные оценочные суждения? С хлопского ума и невозможности понять оппонента.? так это больше вас характеризует, а не меня. Зачем вы так жестко к себе? Самокритику конечно развивать надо, но я бы так не сказал незнакомому мне человеку. Все таки оценка хлопский ум была правильной похоже. Подтверждайте мою гипотезу дальше. :-)

    Людмила Блащук reply Егор Алхимов

    Придурок.🙂

    Егор Алхимов reply Егор Алхимов

    Людмила Блащук  а вы в себе давая оценку незнакомому вам человеку и говоря что ему делать. То есть, если на ваш хлопский ум это не досягаемо, то надо рот закрыть. Не убедили, так конструктивного диалога не будет. Учитесь, иногда помогает. И не считайте чужие деньги, зарабатывайте свои, что, сколько и почему у меня есть - это мои проблемы, также, как и ваши, то. что вы смогли заработать, замутить, поднять или выиграть - это мне безразлично, мягко говоря. :-)

    Людмила Блащук reply Егор Алхимов

    Ви що не в собі? Чому тикаєте?
    Тикніть собі язика і закрийте чорного рота.

    Егор Алхимов reply Егор Алхимов

    Людмила Блащук  кому? тебе что ли? так ты никто, если не понимаешь о чем я веду речь. :-)

    Людмила Блащук reply Егор Алхимов

    Ви свої заробіть і віддайте.
    Розумник.
  • Mykola Cherednik

    Відкрити Житомирські заклади вірне рішення, а то вийде що центральна вулиця матиме лише львівські заклади... Хоча це краще ніж секонд-хенди)
  • Ира Натальченко

    Лучше современный бассейн...или спорт центр
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up