На кордоні з Білоруссю на Житомирщині закриті пункти пропуску

На кордоні з Білоруссю на Житомирщині закриті пункти пропуску

На кордоні з Білоруссю тимчасово закриваються пункти пропуску, а у тих що залишаються відкритими припиняється пішохідне сполучення.

Про це повідомляє Житомирський прикордонний загін Державної прикордонної служби України.

На виконання Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 “Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, розпоряджень Кабінету Міністрів України від 13.03.2020 № 288-р “Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення” та від 14.03.2020 № 287-р “Про тимчасове обмеження перетинання державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARSCoV-2” у межах ділянки Житомирського прикордонного загону:

1). з 00 год. 00 хв. 16 березня до 3 квітня 2020 року тимчасово заборонено у всіх пунктах пропуску перетин державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства за винятком тих, які мають право постійного або тимчасового проживання на території України, водіїв та обслуговуючого персоналу вантажних транспортних засобів, членів екіпажів, бригад, та, за погодженням Міністерства закордонних справ України, представників офіційних міжнародних місій, організацій тощо.

Відео дня

На Житомирщині це стосується:

  • міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі», що знаходиться в Овруцькому районі;
  • міжнародного пункту контролю для залізничного сполучення «Овруч», що знаходиться в місті Овруч;
  • міждержавного пункту пропуску для автомобільного сполучення «МайданКопищанський», що знаходиться в Олевському районі.

2.) з 00 год. 00 хв. 17 березня до 03 квітня 2020 року тимчасово закривається міждержавний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Майдан Копищанський», що знаходиться в Олевському районі.

Окрім цього, припиняється пішохідне сполучення в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі», що знаходиться в Овруцькому районі та міждержавному пункту пропуску для автомобільного сполучення «Вільча», що знаходиться в  Поліському районі Київської області.

Зазначимо, що при цьому буде забезпечено завершення встановленим порядком оформлення осіб та транспортних засобів, які були допущені у пункти пропуску до цього часу. Також це не стосуватиметься перевезень осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв’язку з виконанням міжнародних зобов’язань, також представників дипломатичних установ та гуманітарних місій.

Просимо громадян з розумінням ставитись до проведених заходів! Прикордонники забезпечені необхідним обладнанням для проведення безконтактного вимірювання температури в подорожуючих, а також індивідуальними засобами захисту.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up