На «АГРО-2019» Житомирщина популяризуватиме органічну продукцію: молоко, м’ясо, насіння, олію

На «АГРО-2019» Житомирщина популяризуватиме органічну продукцію: молоко, м’ясо, насіння, олію

Незабаром у Києві стартує Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2019». Так з 4 по 7 червня у Києві відбудеться вже 31-ша сільськогосподарська виставка.

Цьогоріч на території Національного Комплексу «Експоцентр України» представлять близько 1300 компаній із 15 країн світу. Житомирщина ж пропонуватиме переважно органічну продукцію, - інформує прес-служба ОДА.

Як повідомляє департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА, цього року на виставку «АГРО-2019» свою продукцію представляти від Житомирськоїобласть поїде 19 виробників. Підприємства регіону демонструватимуть хлібобулочну, кондитерську, м’ясо-ковбасну, лікеро-горілчану, молочну та інші види продукції.

Вперше від Житомирщини на «АГРО-2019» буде виставлена лінійка твердих сирів від Брусилівського маслозаводу. Також цьогоріч своїми новинками відвідувачівдивуватимуть пивоварні з Радомишля та Бердичева. Хмільний напій у багатому різноманітті поповнить виставкові прилавки від області.

Відео дня

На «АГРО-2019» виробники області традиційно везуть якісну, здорову та безпечну продукцію – органічні молочні та м’ясні  вироби. Крім того, буде представлена конопляна та лляна олії, а також органічне насіння коноплі та льону.

Для справжніх поціновувачів солоденького житомирські підприємці привезуть широкий асортимент кондитерських виробів, і навіть новинку місцевого виробника – молоко варене згущене.

Тож, на Міжнародній агропромисловій виставці буде цікаво та смачно, адже підприємці Житомирщини представлять якісну, корисну та органічну продукцію.

Довідково. «АГРО-2019» – це не просто агровиставка, але й практичні семінари, конференції, презентації та круглі столи. Особлива увага приділятиметься новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей агробізнесу. Основою офіційної частини «АГРО-2019» стане конференція «Агро 4.0». Гостям заходу будуть представлені тематичні павільйони виробників зі США, Канади та Китаю. Розділ «Тваринництво» будуть представляти понад 60 господарств із показом великої рогатої худоби, свиней, овець, баранів, кіз, птахів, кролів, коней та інших свійських тварин. На учасників заходу також очікує автомобільний фестиваль «Агро Авто Шоу», тематичний фестиваль та експозиція ресторанів і крафтових виробників «AgroFoodFest».

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава! 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up