Міністр освіти Сергій Шкарлет під час візиту в Житомир оглянув гімназію № 3

Міністр освіти Сергій Шкарлет під час візиту в Житомир оглянув гімназію № 3

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Сергій Сухомлин.

Як зазначив мер, "це чудовий приклад того, як можна з нуля звести будівлю із просторим класами, оснастити їх новітнім обладнанням та впроваджувати принципи НУШ: сучасні класи, спортзала, медіатека, лінгафонний кабінет...А ще — новітні їдальня та кухня!".

Також Сергій Сухомлин повідомив, що департамент освіти міськради розробив технологічні карти чотиритижневого меню для шкіл і подає пропозиції на Міністерство охорони здоров’я.

Відео дня

Крім того, з міністром обговорили питання будівництва нового корпусу 23-ї гуманітарної гімназії, для якого уже є проєкт та потрібна фінансова допомога, а також проблему з фінансуванням ПТУ.

Адже на конгресі місцевих рад Президент дав доручення передати професійно-технічні училища на баланс міста до кінця року. Натомість лише 40% дітей, які навчаються в ПТУ, — житомиряни. Більше половини — студенти з області. А місто вже п’ятий рік поспіль фінансує ці заклади з бюджету громади, по 100 мільйонів гривень на рік.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Ігор Мазепа

    І що він там побачив?
  • Анатолий Булат

    Смысл с такого визита?
    Просрал бюджетные деньги на никому не нужную поездку.
  • Світлана Островська

    А куди ж ще?Звичайно в найкращу школу міста.Тільки" попасти" туди складно.Але нічого хто хоче вчитися -скрізь буде навчатися.!! І  є гарні приклади ЗНО під 200 балів -мешканці сіл.
  • Александр Яненко

    Чергова гнила показуха гнилого, брехливого мерішкі злодюгі.

keyboard_arrow_up