Маленьким житомирянам подарували грандіозне «Свято дитинства»

Маленьким житомирянам подарували грандіозне «Свято дитинства»

У літньому амфітеатрі «Ракушка» 10 червня відбулося грандіозне «Свято дитинства», яке маленьким житомирянам подарували газета «20 хвилин» спільно з партнерами.

Дитинство – неповторна пора, а завдання дорослих – зробити так, щоб ця пора була щасливою. Саме тому газета «20 хвилин» разом з друзями вже сьомий рік поспіль дарує дітлахам незабутній карнавал емоцій, вражень і подарунків – «Свято дитинства».

Цьогоріч завдяки конкурсам і лотереї було розіграно сотні найрізноманітніших призів, а святкову атмосферу дарували цікаві виступи творчих і спортивних колективів.

Зокрема, запальні танці, котрі не залишили байдужими нікого і змусили підтанцьовувати ледь чи не весь зал, дарували зі сцени вихованиці спортивного клубу «Yessport» і школа східного танцю Олександри Ковальової «Amberly Hall».

Відео дня

Поруч з витонченими танцівницями свою майстерність демонстрували вихованці шкіл єдиноборств, де юнаки й дівчата вражали присутніх не лише відточеними техніками та фізичною підготовкою, а й силою духу. Так, на «Святі дитинства» маленьких житомирян дивували й мотивували займатися спортом вихованці спортивного клубу «Samurai», клубу карате-до «Додзе» та спортивного клубу карате «Satori».

Не обійшлося цьогоріч і без вокальних номерів від музичної майстерні «Aмадеус». Пісні гостям свята дарували лауреат і переможець всеукраїнських конкурсів Альбіна Черкавська та вихователь з міжнародною практикою, лауреат міжнародних конкурсів Марина Червінська.

Чи не найбільше радості малечі подарували конкурси, влаштовані партнерами свята. Зокрема, генеральний партнер заходу «Центр Утеплення» підготував для дітлахів конкурс «Першовідкривач», у рамках якого учасники малювали на величезних надувних кулях різноманітних тварин і рослин, «заселяючи» таким чином власну «планету». У результаті всі без винятку отримали цінні подарунки від «Центру утеплення».

Конкурс на уважність під назвою «Вухо, горло, ніс» подарував ексклюзивний партнер свята – магазин іграшок «Grand Toys». Під час гри учасники повинні були не лише слухати ведучого, котрий називав частину тіла, яку потрібно закрити рукою, а й бути уважними, адже ведучий постійно старався збити дітлахів «з пантелику» і заплутати. Для кожного малюка, який взяв участь у конкурсі, «Grand Toys» підготував іграшку, тож кожен лишився задоволеним.

Не менш цікаву гру запропонував партнер свята компанія «Телеконтакт», влаштувавши естафету «Сороконіжка», у якій дві великі команди малюків училися взаємодіяти разом. Усі учасники отримали подарунки від «Телеконтакту».

А от конкурс від мережі аптек «Первоцвіт Фарм» був на дрібну моторику – учасники на швидкість складали ланцюжки з прищіпок. Представник мережі «Первоцвіт Фарм» вручив учасникам смачні і головне – дуже корисні подарунки – вітаміни.

Але як же на сімейному святі без конкурсів, де змагалися цілими родинами? Саме такі ігри підготували партнери заходу магазин «Добрий господар», морозиво «Ласунка» та газета «Трудоустройство». Під час конкурсів від цих партнерів дітлахи змагалися на сцені пліч-о-пліч зі своїми татами й матусями, і разом з ними здобували цінні призи.

Конкурс на креативність «Ромашка» влаштував інформаційний партнер Рекламне Агенство “КРАН» – п’ятеро учасників виконували завдання, які були написані на «пелюстках» – читали вірші, висловлювали за допомогою жестів емоції тощо. Жоден малюк не пішов зі сцени без подарунку.

Ну й «смачний»конкурс подарував партнер свята «Coca-Cola Беверджис Україна» – діти наввипередки пили сік через соломинку.

А от офіційний партнер свята Житловий район «Тетерівський бульвар» розважав малечу і проводив конкурси на своїй промо-зоні, і вже там дарував не лише незабутні враження, а й подарунки.

Протягом усього свята атмосферу веселощів і драйву створював ведучий заходу Олег Рогов, котрий не залишав сцену, спілкуючись з малечею, а також проводив конкурси та розіграші.

Та все ж чи не найбільше призів було розіграно під час лотереї. Розіграші відбувалися протягом усього свята, тож щоразу, поки обертався лототрон, дітлахи та їхні батьки, затамувавши подих, стежили за виграшними номерами, котрі були вказані у білетах. Варто відзначити, що білети-лотереї газета «20 хвилин» розіслала всім дитячим садочкам і школам міста, щоб кожен малюк мав нагоду не лише розважитися на святі, а й виграти подарунок. Цьогоріч головними призами від організаторів стали великий іграшковий ведмідь і велосипед.

Щасливою власницею м’якої іграшки стала маленька житомирянка Єва, котра прийшла на свято з мамою Веронікою.

«За чотири дні Єві виповниться 6 років. Про свято ми дізналися в дитячому садочку, де нам роздавали квиточки. Враження просто неймовірні! Я дивлюся в очі доньки і бачу, що вона щаслива. Вона дуже чекала на це свято» – ділиться мама переможниці Єви. Пані Вероніка розповіла, що вони з донькою на пару хвилин відлучалися, і маленька Єва переживала, що пропустить розіграш, бо дуже хотіла виграти якийсь приз.

«Єва виграла, ще й такого неймовірного подаруночка! Ми щасливі, адже коли щасливі діти – щасливі й батьки», – підсумувала мама.

Ну а головний приз свята – сучасний дитячий велосипед дістався п’ятирічній Крістіні. На той момент, коли з лототрону дістали щасливий квиточок, у залі була тільки бабуся переможниці, якій родина, зневірившись у шансах перемогти, доручила все ж дочекатися кінця свята. І, як виявилося, не дарма. Ведучий Олег Рогов дочекався, поки Крістіна разом з мамою і маленьким братиком повернуться до «Ракушки», щоб особисто вручити щасливиці її приз.

«Сьогодні ми практичного жодного подарунку не виграли і вже навіть пішли додому. Наша доня досі не може повірити, що вона виграла», – ділиться мама Аня.

Однак самою лише сценою літнього амфітеатру свято не обмежилося – навколо «Ракушки» розташувалися безліч локацій, де гості заходу могли розважитися, погратися в різноманітні ігри та з’їсти щось смачненьке. Так, учасниками свята також стали дитячий клуб «АВС», дитяча студія розвитку «Smart Club», дитячі розваги «Лондон клуб», фірма з організації свят «Пломбір», спортивний клуб «Додзе», дитячий клуб «Амадеус», спортивний зал «Yessport», спортивний клуб карате «Satori», магазин іграшок і канцелярських товарів «CUBI», ФОП «Комінарець», таксі «Пілот», робота за кордоном «Work express Еurope», центр раннього розвитку дітей «Капітошка».

Протягом усього заходу найяскравіші моменти та емоції «ловив» фотограф Олександр Карнаухов.

Організатор «Свята дитинства» газета «20 хвилин» дякує усім, хто долучився до заходу і розділив з нами цю радість – дарувати щастя дітлахам, адже творити добро разом – легко і весело!

Дмитро Соколов

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up