Конкурси та гранти на 2019 рік

Конкурси та гранти на 2019 рік

Розпочали планувати 2019 рік? Обов'язково знайдіть час у новому році на участь у конкурсах та грантах від  міжнародних організацій.

Не проґавте свій шанс на успіх,! Інформацію про конкурси та гранти розмістила прес-служба ОДА.

Конкурс «Громадська синергія»

Мета конкурсу: посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ, активізацію членів Платформ до скоординованих дій щодо участі у виконанні пріоритетів Угоди про асоціацію, ініціативи Східного партнерства та розвитку потенціалу Платформ.

Відео дня

Учасники конкурсу: громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації, які є членами (учасниками) Платформ та/або їхніх робочих груп.

Останній термін подання проектних пропозицій – 16 січня 2019  року, 14:00 (за київський часом).

Оголошення результатів конкурсу – 15 лютого 2019

Мінімальний розмір гранту – 150 000 грн.

Максимальний розмір гранту – 600 000 грн.

Деталі - https://euprostir.org.ua/opportunities/138353.

Набір на EU Study Days (Єврошколи) у 2019 році

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір учасників на сесії EU Study Days in Ukraine, які відбудуться у 2019 році. Зокрема у Житомирі 7-10 лютого.

Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

  • отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;
  • вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;
  • поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;
  • долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

 

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Реєстрація на сесію у Житомирі до 14 січня 2019 року за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTtQ9L8PEzdluVAQmDBwNnVmK1mn4nLBHxnLCyV0nekNxfCQ/viewform.

Новий набір на EaP Civil Society Fellowships 2019

Відкрито новий конкурс заявок EaP Civil Society Fellowships на 2019 рік! Якщо ви є активістом громадянського суспільства з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови чи України – з новими ідеями покращення вашої громади або країни, і ви шукаєте можливості для покращення своїх лідерських навичок – ця можливість для Вас.

Буде обрано 20 талановитих нових стипендіатів – не втрачайте свій шанс!

Стипендіати мають унікальну можливість брати участь у тренінгах та інших заходах з нарощування потенціалу, а також реалізувати індивідуальний проект до 5000 євро.

Крім того, стипендіати стають частиною міжнародної мережі однодумців та мають можливість брати участь у різних зустрічах на високому рівні у своїх країнах, а також від інституцій ЄС.

Заявки подаються до 31 січня 2019 року.

Деталі - https://www.prostir.ua/?grants=novyj-nabir-na-eap-civil-society-fellowships-2019.

Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2020 році

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф86 на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2020 році.

Запити приймаються до 20 лютого 2019 року.

Деталі - https://www.prostir.ua/?grants=hranty-prezydenta-ukrajiny-dlya-pidtrymky-naukovyh-doslidzhen-molodyh-uchenyh-u-2020-rotsi.

Навчання в Німеччині для підприємців Житомирщини

Відкрито набір для участі у програмі «Fit for Partnership with Germany» («Готові до співпраці з Німеччиною») – навчання керівників підприємств та організацій з 19-ти країн із метою налагодження контактів та взаємовигідного співробітництва з підприємствами Німеччини.

Прийом документів триває до 14 січня 2019 року.

Цільова група – підприємці середньої та вищої ланки:

  •  промислових підприємств
  • підприємств, що займаються дослідженнями та розробками
  • просунутих стартапів
  • ІТ для Industry 4.0.

Підготовчий семінар в Києві для групи відбудеться 08-10.02.2019 року.

Перебування в Німеччині: 24.03.2019-18.04.2019 в м. Целлє (Celle). В рамках програми заплановане відвідування Hannover Messe.

Мова програми: англійська.

За додатковою інформацією щодо участі у Програмі звертайтеся до Світлани Степащенко – керівника проектного офісу – за тел.: (044) 228-42-53, (044) 531-30-56. Електронна адреса: [email protected].

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up