Комунальники чистять, але люди продовжують травмуватися

Комунальники чистять, але люди продовжують травмуватися

У Житомирі каток на дорогах і надалі продовжує свою роботу, правда нині він «ховається» під снігом. Міська влада запевняє – місто чистить 12 одиниць спецтехніки.

Вже близько тижня у місті панує мороз з сильним вітром. Починаючи з 3 лютого, через «крижаний дощ», що йшов майже до пізнього вечора, вулиці міста перетворились на каток. Сьогодні, 8 лютого, холод продовжується, на дорогах слизько, а жителі міста продовжують падати.

Зважаючи на стан доріг та тротуарів, у міській раді звітують, що нині вирішують всі проблеми.

 «Вчора, близько 21:30 вечора на роботу виїхало близько 20 одиниць техніки. Працювали уночі, о 24:00 та 06:00 ранку – з поставленою задачею комунальники практично справились. Сьогодні планують денні посипання та чищення вулиць і провулків. А ближче до вечора техніка знову продовжить свою роботу», розповів радник міського голови Юрій Антіпов.

Відео дня

Міська влада запевняє, що задля безпеки пішоходів робить все можливе. «Сьогодні вже о 05:00 ранку техніка почала розчищати тротуари», -  говорить радник.

Щодо прибудинкових територій, то він визнає – нині вони у критичному стані.

«Двірники фізично не встигають прибирати. Люди виходять на роботу з самого ранку, проте за ніч намітає багато снігу. Комунальні підприємства міста будуть допомагати ЖЕКам, які не справляються», - додав Юрій Антіпов.

А тим часом житомиряни і далі просять у влади допомоги, бо пересуваючись вулицями падають і травмуються.

 «Я йшла з ринку близько 13:00. Здається і дуже повільно йшла, але на Михайлівській неочікувано посковзнулась і впала обличчям прямо на лід. Я дуже вдарилась носом, було багато крові. Зараз у мене набряк та великі синці під очима. Мені соромно виходити навіть до магазину…», - жаліється житомирянка Оксана.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up