Книги, які продають житомиряни в інтернеті

Книги, які продають житомиряни в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати вигоду з непотрібної речі, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби з’ясувати, за якою ціною пропонують придбати у Житомирі книги.

Ми зібрали найцікавіші книги, які можна придбати у Житомирі.

Книги для справжнього чоловіка

Відео дня

Комплект із трьох книг Марка Менсона. Українською їхні назви звучать дуже вишукано: «Чоловічі правила», «Витончене мистецтво забивати на все», «Усе замахало, але надія є».

Якщо вас усе замахало і ви хотіли б навчитись цьому тонкому мистецтву забивати на все, ба більше, ви – чоловік, ці три книги просто створені для вас.

Ціна за все – 200 грн.

Коли гості на порозі

Якщо ще у своєму віці ви не навчились готувати правильні бутерброди, ця «смачна» книга допоможе вам у цьому нелегкому завданні. Принцип «ковбасою донизу», як у мультику «Простоквашино», – не єдиний секрет, описаний у цій книзі. 

Ви тільки подивіться на обкладинку книги: бутерброд із сиром, ковбасою, редькою, зеленню, ківі, помідором, лимоном та полуничкою. Впевнена, що після куштування такого делікатеса ви отримаєте справжнє гастрономічне задоволення.

Але ж у комплекті до такої «помічниці будь-якої господині» йде книга з випічкою. На обкладинці зображено весільний торт: ми можемо лише уявити, які ще рецепти приховує ця книга.

Ціна за комплект – 250 грн.

Книги з психології

Наступний комплект книг є просто маст-хевом для прочитання. Самі тільки назви книг інтригують більше, ніж детективи Агати Крісті: «Навколо одні ідіоти», «Навколо одні психи». 

Книги, написані скандинавським психологом Томасом Еріксоном, націлені на розв’язання проблеми спілкування між людьми. Як на мене, якщо називати людей ідіотами та психами, то це тільки створить проблеми у спілкуванні, а не вирішить їх.

Ціна – 170 грн.

Магічна книга

«Найзашкварніша» книга, яку я бачила, – «Слов’янська чорна магія». Ось про що йдеться в описі до неї: «Перед вами – нова праця чаклуна Амазарака, присвячена магії наших предків. У цій книзі ви знайдете багатовікові заговори, які використовували слов'яни, щоб захиститися від лиха, навести на ворога порчу або відвести коханого від іншої жінки. 

Тексти присвячені тим темам, які з давніх-давен хвилювали людей: любовна і грошова магія, ритуали на молодість і красу, обереги і талісмани. Також ви знайдете ексклюзивні цвинтарні ритуали, що володіють неймовірною силою.

Більшої маячні годі й шукати. А ось декілька розділів з книги: «Заговір на віник», «Заговір на пошуки скарбу», «Заговір на те, щоб чоловік гроші в будинок приносив» (шкода, що не уточнили, що це за чоловік має бути, який гроші принесе).

З «цікавих» ще розділи: «Заговір на воскресіння померлого», «Заговір на безсмертя», «Заговір, щоб приховати свої недоліки» (це коли косметика не допомогла), «Як з домовиком домовитись, щоб дитину захистив». Також багато заговорів з медицини: від зубного болю, грипу, вітрянки, для покращення чоловічої сили. Чому немає заговору проти коронавірусу, залишається загадкою.

Ціна не захмарна – 270 грн, проте краще ці гроші витратити на щось дійсно потрібне.

Марія Кравчук

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up