Інвестор з Тайвані планує будівництво швейної фабрики на Житомирщині

Інвестор з Тайвані планує будівництво швейної фабрики на Житомирщині

Тайванська компанія QVE розглядає Житомирську область як можливу локацію для створення швейної фабрики.

Про це сьогодні, 29 листопада, говорили під час зустрічі заступник голови ОДА Наталія Остапченко та віце-президент компанії Quang Viet Enterprise Джейкоб Ю, - повідомила пресслужба ОДА.

«Нам важливе створення нових робочих місць в області, залучення інвестиційних коштів. Тому пропонуємо вам ознайомитися з можливостями для створення нової швейної фабрики на території Житомирщини, або ж налагодити співпрацю вже з існуючими», – сказала Наталія Остапченко.

Віце-президент компанії QVE Джейкоб Ю зазначив, що компанія наразі розглядає можливість для створення нової фабрики на території Житомирської області. Проте головний орієнтир і перевага – це двогодинна відстань від Києва. Перша фабрика цієї компанії в Європі запрацювала в Румунії, друга – може бути в Україні.

Відео дня

Директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Віктор Градівський повідомив, що на першому етапі створення швейної фабрики планується 1000 робочих місць.

Потенційному інвестору упродовж кількох днів покажуть варіанти для розміщення швейної фабрики в області, а також познайомлять із роботою вже існуючих швейно-текстильних підприємств.

 Довідково. Quang Viet Enterprise – тайванська компанія, котра спеціалізується на виготовленні одягу, зокрема верхнього та спортивного. Має свої виробничі потужності у Китаї, В’єтнамі, Йорданії та Румунії. Основні замовники QVE – це відомі світові бренди Adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, New Balance та ін.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up