Інформаційні табло, встановлені за бюджетом участі два роки тому, не витримали вуличних вандалів

Інформаційні табло, встановлені за бюджетом участі два роки тому, не витримали вуличних вандалів

Інформаційні табло, встановлені за бюджетом участі два роки тому, не витримали вандалів, які регулярно трощать вартісну техніку.

Після того як на зупинках громадського транспорту почали встановлювати інформаційні табло, пройшло тільки два роки. Але на даний час більшість з них вже неодноразово ремонтувалися або так і стоять зламані. 

Вже одразу після встановлення, наприкінці 2018 року, містяни помітили, що табло інформування після першого ж снігопаду почали ржавіти, USB-порти для підзарядки мобільників практично миттєво покрились іржею. Після цього місцеві вандали почали просто трощити кнопки виклику екстрених служб та бити скло. Тоді висловлювалася думка, що невідомо скільки витримають нові технології у боротьбі з природними стихіями у Житомирі, бо досвід житомирян підказує, що всі нові технології у Житомирі довго не живуть.

Наприклад, на тролейбусній зупинці по вулиці Довженка втретє відремонтували зламане інформаційне табло. Незрозуміло. в який саме спосіб було його пошкоджено, але на зупинку часто заїжджають вантажні автомобілі до торгових точок, які розташовані саме там. Нікого не бентежить безпека пасажирів, що очікують транспорт на зупинці. На самому табло встановлена камера відеоспостереження, та чи зафіксувала вона момент пошкодження, нам встановити не вдалося. Тому яка з неї користь, невідомо.

Відео дня

На зупинці в районі агроколеджу також потрощено скло. На зупинці, що біля ринку на Богунії, пошкоджено світлодіодне табло. Що саме воно показує, прочитати фактично неможливо. 

Тож, на жаль, песимістичні прогнози, які висловлювалися одразу після встановлення табло, збулися повністю. 

Скільки завгодно можна дорікати владі на погану роботу, але що змушує самих жителів міста трощити все, що попадеться під руку, – питання риторичне.

Така ж проблема з року в рік існує зі щойно висадженими квітами на клумбах міста. Після висадки частина квітів одразу викрадається. 

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up