Індустріальна ініціатива: в Житомирі буде створено меблеву фабрику

Індустріальна ініціатива: в Житомирі буде створено меблеву фабрику

У четвер, 9 березня, на сесії Житомирської міськради було підписано меморандум про партнерство з "Житомирською меблевою фабрикою". Наслідком підписання цього документу стане поява у Житомирі понад 1200 нових робочих місць. 

Депутати проголосували за прийняття рішення одноголосно.

Сторони домовилися співпрацювати в напрямку будівництва високотехнологічних екологічно безпечних виробництв на території індустріального парку «Житомир-Схід» та розширення його меж.

Житомирська міська рада взяла на себе такі зобов`язання:

Відео дня
  1. Вжити всіх необхідних організаційних дій для організації та проведення конкурсу щодо вибору керуючої компанії індустріального парку «Житомир-Схід».Не втручатися в поточну господарську діяльність керуючої компанії та учасників індустріального парку «Житомир-Схід».
  2. Надати "Житомирській меблевій фабриці" право на користування (на умовах суборенди) земельною ділянкою з правом її забудови.
  3. Забезпечити спільно з керуючою компанією будівництво інженерно-технічної інфраструктури індустріального парку «Житомир-Схід» (підключення водогону, будівництво системи дощової каналізації, будівництво об’єктів енергетичного господарства тощо).
  4. Забезпечити безперебійне транспортне сполучення комунальним громадським транспортом мікрорайону індустріального парку «Житомир-Схід» з центром міста Житомир.
  5. Побудувати за власні та/або залучені кошти упродовж 2017-2018 років транспортну розв’язку в місті Житомирі на перехресті шосе Київське, 44-Д (виїзд/заїзд з території індустріального парку «Житомир-Схід»).

"Житомирська меблева фабрика" у рамках підписаного меморандуму зобов`язалася:

1. Здійснювати господарську діяльність відповідно до чинного законодавства України.

2.Утримувати в належному стані за відповідним договором з керуючою компанією земельну ділянку, наявні об’єкти інженерно-технічної та транспортної інфраструктури, інші об’єкти, що розміщені в межах індустріального парку «Житомир-Схід» та забезпечувати належні умови їх використання.

3.Інвестувати власні та залучені кошти в розмірі не менше 2,5 млрд. грн. в будівництво виробничих потужностей в межах індустріального парку «Житомир-Схід».

4. Завершити будівництво виробничих потужностей на території індустріального парку «Житомир-Схід» упродовж 18 місяців після підписання з керуючою компанією договору користування земельною ділянкою.

5. При будівництві виробничих потужностей та при безпосередньому здійсненні господарської діяльності в межах індустріального парку «Житомир-Схід» використовувати технології виробництва, технологічні процеси, що відповідають європейським нормам і стандартам екологічної безпеки.

6. Створити на території індустріального парку «Житомир-Схід» не менше 1250 робочих місць із середньою заробітною платою не менше 8 тис. грн. за місяць. 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up