Гривня як інструмент пограбунку кожного українця

Гривня як інструмент пограбунку кожного українця

Національна валюта, інфляція та Національний банк – на сьогоднішній день саме ці три фрази є одними з головних причин збідніння українського народу.

 

Для початку скажемо, що практично всі уряди зловживають монополією на друк грошей. Але в «цивілізованих країнах» інфляція не більше 1-5% в рік, тому для громадян та економіки це не є великою проблемою. В основному, уряди країн США, Канада, Австралія, Німеччина, Швеція, Франція, Італія використовують національні валюти та інфляцію для збільшення доходів бюджету (при неможливості підняття податків – інфляція стає своєрідним щорічним податком з кожного громадянина) та збільшення експорту (інфляція здешевлює власне виробництво).

Для чого ж використовується гривня в Україні за останні 20 років всіма урядами та президентами? Якщо в 1996 році $1 коштував 1,82 гривні, то в 2017 за $1 вже 28 гривень. Це знецінення в 15 разів або 1500%, що є показником того, що національна валюта використовується для шаленого збагачення в особистих інтересах політичної еліти. При такій інфляції економічний розвиток просто неможливий, а інвестиції стають надто ризикованими.

Всі ми розуміємо, якщо так буде йти далі, то процес буде продовжуватись і гривня відносно долара буде коштувати 30, 50, 100 і так до безкінечності. Це є прямим кроком до постійної бідності 90% населення на найближчі 100 років.

Відео дня

Що в такому разі робити? Можна сподіватися та вірити, що прийде чесний «цар» та наведе порядок. Але враховуючи те, що на кожному обвалі національної валюти «хтось» заробляє мільярди, в таку можливість слабо віриться. Тому партія «5.10» пропонує боротися з причинами виникнення подібних зловживань зі сторони корумпованої влади. В ідеології всеукраїнського руху «5.10» та 2 пунктом програми партії є введення в Україні мультивалютності з вільним обігом долара та євро. При цьому курс гривні жорстко прив’язується до курсу долара-євро. Таким чином гривня вже ніколи не «впаде».

Після впровадження мультивалютності в Україні, ви вже ніколи не втратите на обміні різних валют. Крім того, такий крок відкриє доступ українців до зарубіжних банків. А це означає здешевлення кредитів до рівня нижче 5% річних. Можете собі уявити, що станеться з економікою, якщо кредитна ставка буде не більшою 5% річних? Буде українське економічне чудо.

Останнім часом ми чуємо багато популізму зі сторони найвищого керівництва України щодо підняття мінімальних зарплат до рівня 3200 гривень, але якщо перевести цю суму в долари, то вийде всього на всього $114. Мінімальна пенсія на кінець 2017 року становитиме 1373 гривні або $49. Це рівень африканських країн і аж ніяк не європейський. Якщо ми дійсно хочемо рухатись в сторону Європейської інтеграції, то перше, що потрібно зробити – це впустити євро та долари в Україну без обмежень Нацбанку.

Висновок можна зробити дуже простий: влада буде грабувати громадян через інфляцію до тих пір, поки на державному рівні не буде введено мультивалютність та прив’язка гривні до курсу долара-євро. Крім того, має бути скасовано 90% обмежень Національного Банку в сфері банківської діяльності. Це зробить Україну відкритою до світових фінансів, гривню стабільною, а громадян заможними.

Втілення ідеології лібертаріанства на території будь-якої країни світу завжди робить громадян цієї країни одними з найбагатших у світі.

Контакти Житомирського осередку Політичної Партії «5.10» :

м. Житомир, вул. Грушевського, 91, тел. (093)679-14-00

Голова обласного осередку – Остапчук Олександр

Голова міського осередку – Шупіков Павло

Прес-служба Житомирського осередку політичної партії «5.10»

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Виталий Дужак

    Я вірю що Україна достойна стати Європейською країною на рівні з Німеччиною. І в неї для цього є все. Половина країн ЄС по моєму враженню навіть не дотягує до рівня України. Душа болить бачити як потенціал України розграбовується століттями.
  • Петро Швайко

    БАЛАШОВ: «Мы должны жить в красивой стране. СИСТЕМА 5.10, ЛУЧШАЯ ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СИСТЕМА ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ!» - ЦЕ СЛОВА СПРАВЖНЬОГО ПАТРІОТА УКРАЇНИ, А НЕ ФЕЙКОВОГО ЛАЙНА ВІД порошенка ТА УРЯДУ!

    https://drive.google.com/open?id=0Bw6lFveEWY1SRWE3TEl6dnpGejA

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up