Головам ОСББ Житомира розповіли про можливість модернізації та фінансування системи опалення багатоквартирного будинку

Головам ОСББ Житомира розповіли про можливість модернізації та фінансування системи опалення багатоквартирного будинку

Про модернізацію  системи опалення та фінансову  доцільність заходів термомодернізації йшлося на сьогоднішньому семінарі з головами ОСББ. 

Під час зустрічі  були  роз’яснені питання стосовно того, як  працює індивідуальний тепловий пункт; які бувають системи опалення та варіанти їх модернізації; що  таке «балансування системи опалення», і чому це потрібно робити, терморегулювання окремих приміщень. Про це розповів Олександр Гут, спеціаліст з розвитку проєктів Термомодернізація у житловому секторі,  (компанія Danfoss, м. Київ), - інформує пресслужба міськради.

Технічний директор компанії ТОВ «Акватерм-Альянс» ( м.Житомир) Костянтин Матвєєв,  ознайомлюючи  присутніх з автоматизацією та диспетчеризацією ІТП за допомогою ECL Portal від Danfoss, наглядно продемонстрував можливості  віддаленого керування і налаштування ІТП в on-line режимі.

Розповідаючи про джерела  фінансування заходів термомодернізації, регіональний консультант  IFC в Житомирському регіоні  Оксана Рафальська зупинилася на питаннях можливості залучення грантів від Фонду енергоефективності та існуючих програм  підтримки  ОСББ.

Відео дня

Учасники зустрічі мали змогу отримати відповіді на питання, які стосувалися термомодернізації житлових багатоквартирних будинків.

Семінар проведено в рамках Програми IFC (International Finance Corporation) за підтримки Фонду енергоефективності України спільно із компанією ТОВ «Акватерм-Альянс».

З початку 2020 року вже створено 5 ОСББ, всього у місті Житомирі функціонує ОСББ у 385 житлових будинках.

За консультацією з питань створення та діяльності ОСББ звертайтесь до Управління муніципального розвитку Житомирської міської ради (телефон для довідок 48-12-00, кабінет №264, ІІ поверх Житомирської міської ради).

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up