Голова сільської ради сплатить штраф, бо півтора роки преміював дружину

Голова сільської ради сплатить штраф, бо півтора роки преміював дружину

Коростенською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколів про адміністративні правопорушення щодо недотримання вимог законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів головою однієї із сільських рад Овруцького району.

 

 

 

Відео дня

Постановою Овруцького районного суду особу визнано винною у вчиненні діянь, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП, та накладено штраф у розмірі 4080 грн, - повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що посадовець майже півтора року, протягом 2017-2018 років, видавав розпорядження за власним підписом про преміювання своєї дружини, яка обіймає посаду діловода в органі місцевого самоврядування, жодного разу не повідомивши НАЗК про реальний конфлікт інтересів.

Такими діями голова сільської ради порушив вимоги ч.1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції».

Виявлено правопорушення та складено адміністративні протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності Національним агентством з питань запобігання корупції.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Alexey Pronoza

    4080 грн... Ключове в публікації... В тюрму від 3 років за таке потрібно прописати й тоді боятимуться інші!
  • Руслан Ляшук

    Такий штраф ,прокуратура хай засуне собі в одне місце,ця показуха вже заї@ла.

    Олена Федорук reply Руслан Ляшук

    Руслан Ляшук для нашого голови, якого штрафонули, ці 4080 що для Вас 40000. Дуже жадібний. Тому і така сума тішить. Це тільки початок. Він своїми розпорядженнями преміював себе і 15 працівників сільради щомісячно 150% преміями, хоча на сесії було 6 за і 6 проти. В нашому селі свій закон, тому рішення було прийняте. Сподіваюсь, при новій владі ці гроші за два роки прийдеться повернути. Хай готуються.
    В селі розруха, ні доріг, ні води, зруйновані очисні, а в них преміі щомісячні за високі досягнення.
  • Olga Kotvytska

    Це по всій Україні...преміюють себе самі і своїх холуїв

    Олена Федорук reply Olga Kotvytska

    Ольга Котвицька а сексотам грошові допомоги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up