Голова сільської ради сплатить штраф, бо півтора роки преміював дружину

Голова сільської ради сплатить штраф, бо півтора роки преміював дружину

Коростенською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколів про адміністративні правопорушення щодо недотримання вимог законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів головою однієї із сільських рад Овруцького району.

 

 

 

Відео дня

Постановою Овруцького районного суду особу визнано винною у вчиненні діянь, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП, та накладено штраф у розмірі 4080 грн, - повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що посадовець майже півтора року, протягом 2017-2018 років, видавав розпорядження за власним підписом про преміювання своєї дружини, яка обіймає посаду діловода в органі місцевого самоврядування, жодного разу не повідомивши НАЗК про реальний конфлікт інтересів.

Такими діями голова сільської ради порушив вимоги ч.1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції».

Виявлено правопорушення та складено адміністративні протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності Національним агентством з питань запобігання корупції.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Alexey Pronoza

    4080 грн... Ключове в публікації... В тюрму від 3 років за таке потрібно прописати й тоді боятимуться інші!
  • Руслан Ляшук

    Такий штраф ,прокуратура хай засуне собі в одне місце,ця показуха вже заї@ла.

    Олена Федорук reply Руслан Ляшук

    Руслан Ляшук для нашого голови, якого штрафонули, ці 4080 що для Вас 40000. Дуже жадібний. Тому і така сума тішить. Це тільки початок. Він своїми розпорядженнями преміював себе і 15 працівників сільради щомісячно 150% преміями, хоча на сесії було 6 за і 6 проти. В нашому селі свій закон, тому рішення було прийняте. Сподіваюсь, при новій владі ці гроші за два роки прийдеться повернути. Хай готуються.
    В селі розруха, ні доріг, ні води, зруйновані очисні, а в них преміі щомісячні за високі досягнення.
  • Olga Kotvytska

    Це по всій Україні...преміюють себе самі і своїх холуїв

    Олена Федорук reply Olga Kotvytska

    Ольга Котвицька а сексотам грошові допомоги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up