Голова ОДА продовжує оновлювати команду Житомирської облдержадміністрації

Голова ОДА продовжує оновлювати команду Житомирської облдержадміністрації

Відтак нещодавно оголошені відкриті та прозорі конкурси на вакантні посади керівників 2 структурних підрозділів – директора департаменту регіонального розвитку та начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

За словами голови ОДА, у свою команду він запрошує нових професійних людей, які разом із ним будуть змінювати Житомирщину.

«Як і говорив раніше, відтепер в ОДА проводимо відкриті й прозорі конкурси на посади. Адже настав час нищити стару систему й саме для цього шукаємо у нову команду професійних фахівців своєї справи, талановитих людей, які мають ідеї або вже готові проєкти, що змінять нашу Житомирщину. Тому закликаю ініціативних жителів області – будьте сміливішими! Подавайте документи на конкурси», – закликає у команду ОДА Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що відповідно до розпоряджень голови ОДА наразі триває подання документів на 2 вакантні посади.

Відео дня

Так, до 25 жовтня триває прийом документів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА, а до 28 жовтня – начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Посадовий оклад директора департаменту – від 10990 грн, а начальника управління –від 9690 грн.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ до кандидатів:

  1. Ступінь вищої освіти не нижче магістра;
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
  3. Вільне володіння державною мовою.

Детально про умови конкурсу та необхідні документи – читайте ТУТ.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up