Фотоконкурс «Автодрайв» завершився. Хто отримав подарунки?

Фотоконкурс «Автодрайв» завершився. Хто отримав подарунки?
Переможниця - Юлія Маєвська
  • Цьогоріч вперше від газети «20 хвилин» був проведений фотоконкурс «Автодрайв».
  • Конкурс тривав з 12 березня до 22 квітня; переможців, що отримали головні призи, було визначено завдяки онлайн-голосуванню, яке проходило на сайті zt.20minut.ua.

Конкурс проходив для жителів Житомира і Житомирської області. Після завершення голосування редакція ретельно перевірила усі фото на відповідність до умов конкурсу та голоси учасників на наявність «накруток». 

Головною умовою конкурсу було розмістити світлину з автомобілем. У конкурсі взяли участь 32 автолюбителі, найбільше голосів читачі віддали за Юлію Маєвську, яка і стала переможницею цьогорічного «Автодрайву».

Юлія розмістила фото для конкурсу зі своєю подругою, тим самим спонукавши її також взяти участь: дівчата зайняли перше і друге призові місця.

Відео дня

«Дізналась про конкурс на сторінці "20 хвилин" у Facebook. Довго думала, навіть не знала, які фото підходять. Потім знайшла у себе архівне фото біля автомобіля зі своєю найкращою подругою-кумою Наталією. До того ж ці фото робила донька Наталії, моя хрещениця. Це було дуже символічно та надавало стимулу для перемоги», – говорить Юлія.

Наша головна переможниця отримала подарунок від газети «20 хвилин» – відеореєстратор, від партнерів конкурсу «Авто-Сіті» – сертифікат на 50% знижку на послуги при купівлі авто, «АКБ-центр» подарував переможниці старт-кабель та склоомивач, від автоадвоката О. Грабчука – знижка 50% на послуги.

 «Дякую дуже за подарунки газеті "20 хвилин" та усім партнерам конкурсу, ці подарунки для мене – стимул пришвидшитись та придбати авто найближчим часом. 

Я спочатку жартувала, що з призів буде ароматизатор в авто, а коли дізналась, скільки цінних подарунків підготували, була приємно здивована. Звичайно ж, буду ще брати участь у подібних конкурсах від газети "20 хвилин"», – говорить Юлія Маєвська.

Наша друга переможниця – Наталія Кореновська – розповіла, що це подруга її підбила брати участь.

Наталя Кореновська

«Юлія мене спочатку поставила перед фактом, що вона нашу фотокартку відправила для конкурсу. А потім я запропонувала зробити "свіжішу", і ми в той же день зробили ще одне фото і надіслали для конкурсу. Ми у Facebook просили наших друзів, знайомих за нас проголосувати, і знайшлось багато підтримки», – зазначила Наталія.

Перші три призові місця отримали від партнера конкурсу «АКБ-Центр» старт-кабель.

Учасники, які посіли 2-5 місця, у подарунок від «Автотехцентр Букко» отримали сертифікати на такі послуги: діагностика ходової частини, послуга «підмінний автомобіль», комп’ютерна діагностика, мийка + прибирання салону.

Конкурсанти, що зайняли місця з 1 по 6-е, отримали 50% знижки на послуги автоадвоката О. Грабчука.

Юлія Закусило посіла третє місце у конкурсі, чим залишилась дуже задоволена.

Юлія Закусило

«Про конкурс я дізналась із соціальної мережі Facebook. Стало цікаво, і я вирішила спробувати, до того ж мала підходяще фото. У подібних конкурсах я беру участь вперше і виграю також вперше. Просила рідних голосувати. Викладала дописи у соцмережах з проханням проголосувати. Так і зайняла третє місце. Результатом та подарунками задоволена», – сказала дівчина.

Усі без винятку учасники конкурсу отримали подарунки від АКБ-центру – омивачі для автоскла.

Один із учасників конкурсу Денис Шевчук зізнався, що на подарунок навіть не розраховував, бо просто завантажив фото і навіть не просив друзів за нього проголосувати.

«В Instagram мені трапилась на очі реклама конкурсу, я перейшов за посиланням, і сама ідея участі мені сподобалась. Я постійно їжджу на авто, люблю фотографуватись і тому вирішив брати участь. Авто люблю з дитинства, а водієм є вже років 12. На перемогу чи, тим більше, приз не розраховував. Дуже приємно отримати такий корисний подарунок», – говорить Денис.

Список перших шести переможців:

Решту переможців ви зможете переглянути на нашому сайті zt.20minut.ua у вкладці «Фотоконкурс». 

Редакція газети щиро дякує всім конкурсантам за участь, а нашим партнерам за постійну підтримку та чудові призи. Обіцяємо й надалі організовувати цікаві та творчі конкурси, адже попереду ще багато приводів та свят! Слідкуйте за нашими новинами на сайті zt.20minut.ua та у газеті «20 хвилин».

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку 15:23 У Житомирській області 10 закладів охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому мозковому інсульті 15:00 Житомирська громада передала військовим дрони Mavic 3 Pro та засіб РЕБ 14:40 Почуйте рятувальників – не паліть суху траву! 14:20 Житомирщина - у трійці областей з найбільшою кількістю земельних ділянок, набутих юридичними особами 14:00 У Житомирі відбувся відкритий Чемпіонат Житомирської області з баскетболу серед дівчат photo_camera 12:40 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі залучалися для надання допомоги населенню та службам photo_camera 12:20 Дощове і неспекотне: синоптик розповіла, яким буде цьогорічне літо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up