Фокус уваги: що обговорюють житомиряни у соцмережах

Фокус уваги: що обговорюють житомиряни у соцмережах

Минулий тиждень приніс немало цікавих подій. На основі коментарів і реакцій житомирян ми підготували міні-рейтинг новин.

ТОП 1. Мер оприлюднив телефон, за яким можна повідомляти про корупцію у міській раді

Попередній тиждень запам`ятався рядом гучних затримань хабарників. Відтак 6 травня на отриманні неправомірної вигоди був затриманий посадовець однієї з філій «Житомироблавтодору». Цього ж дня на хабарі у 1000 дол. США «погорів» начальник одного із управлінь Житомирської міськради.

Керівництво міста відреагувало на цю подію. Житомирський міський голова Сергій Сухомлин на своїй офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук написав, що про факти корупції у міській раді його можна інформувати за номером Viber: +380 (93) 410 18 60 і пообіцяв реагувати на інформацію. Житомиряни активно коментують таку новину.

«Четыре года говорили, звонили, писали, это прикол или фейк, сейчас телефон заработал?» – пише Діма Тимофеєнко.

Відео дня

«Скільки відсотків даватимуть за "подвиг Павлика Морозова"?» – цікавиться Ігор Салко.

«Це треба робити було постійно, а не коли півень клюнув. І все-таки краще дзвонити в потрібні структури, а не попереджати хабарників», – дописує Наталія Ожегова.

«А он не знает? Что происходит в его ведомстве?» – коментує у соцмережі Фейсбук Ігор Геннадійович.

ТОП 2. Перейменовувати або ні: чи носитиме нове ім`я стадіон «Спартак»?

У Житомирі проведуть опитування щодо перейменування стадіону «Спартак», на якому наразі тривають роботи з реконструкції. Поки що створюється робоча група з цього питання, і містяни у соцмережах пропонують варіанти назв. Але є й такі, які хочуть, щоб спортивна арена не змінювала ім`я.

«Ні!!!! Не потрібно!!!! Змінювати назву!!!» – вважає Людмила Седлецька.

«Я так думаю, что даже если название и поменять, он ещё лет 50 точно будет Спартаком. Так что, наверное, пусть остаётся Спартаком», – дописує Владислав Домбровський.

«Звісно, що залишити! Це історія міста, історія для поколінь людей. Крім того, «Спартак» ототожнюється з волею до перемоги», – пише Всеволод Дорошенко.

«"Перемога", "Виктория", "Victory". Голосуйте, если кому-то понравилось, как и мне!» – пропонує свої варіанти нової назви Вероніка Гоша.

«Однозначно менять! Этих спартаков по СССР тьма тьмущая. Лучше что-то оригинальное, аутентичное, наше подобрать. Стадион Космический. Как там наших футболистов называют, поліські вовки? Так вот, как-то связать с этим названием. Только «вовченята», потому что на Спартаке детки в основном тренируются», – коментує Сара Фридлянд.

«Просто СПАРТА, без К, на одну букву менше, і місця менше займає – дешевше і змістовніше», – вважає Андрій Смаль.

«Якщо для дітей, то стадіон «Юніор» чи «Юніор Арена». Така назва і до дітей має відношення, і створює офіційність (важливість) даному об’єкту», – дописує Ярослав Щерб'юк.

ТОП 3. Секретар міськради Наталія Чиж вказала у декларації недостовірні відомості на понад 13 млн 618 тис. грн. і очолила всеукраїнський рейтинг корупції

Національне агентство з питань запобігання корупції склало рейтинг порушників антикорупційного законодавства за квітень. На першому місці опинилася секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж. На основі перевірки декларацій за 2015, 2016, 2017 роки було встановлено декларування секретарем міськради недостовірних відомостей на загальну суму понад 13 млн 618 тис. грн.

«Эх.... гордость нашего края!!! Умничка!!! Всех переплюнула! Грамоту выписать», – коментує Віктор Трубецкой.

«Всі – злодюги!!! Всіх замінити, а декого посадити!!!» – пише Юрій Антонов.

«Надеюсь срок!» – дописує Олена Гапоненко.

«Ну, і шо їй за це буде???» – коментує Олена Друга.

Ольга Сідлецька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Дима Райков

    Новости Житомира от 20minut.ua Google+ вже нема))) пора вже трохи дивитись що викладаєте)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв 12:00 Медзаклади Житомирщини отримають потужні генератори для безперебійної роботи на випадок блекаутів 11:40 Реакція на щеплення: що є нормою 11:21 Лікування, доплати, відпустки – аналітики пояснюють, що передбачає закон про мобілізацію для військових 11:00 Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up