Фокус уваги: що коментують житомиряни у мережі Інтернет

Фокус уваги: що коментують житомиряни у мережі Інтернет

Журналісти «20 хвилин» промоніторили, чим цікавляться житомиряни у соціальних мережах. За результатами реагування та обговорення тем житомирською аудиторією ми виокремили ТОП-новини за тиждень.

ТОП-1. Транспортні війни житомирських чиновників

Керівник ЖТТУ Євгеній Демчик на своїй сторінці у Фейсбуці відверто критикує роботу дорожно-транспортного заступника міського голови Дмитра Ткачука і директора «Житомиртанспорту» Івана Фурлета та оприлюднює певні факти халатності та непрофесіоналізму представників влади.

«Казалось бы, почему заместителю мэра Ткачуку, который получает огромную зарплату из городского бюджета, не признаться житомирянам в том, что вся его «транспортная реформа» не что иное, как мираж. Ведь всем нам свойственно ошибаться. Зачем и дальше тратить так необходимые нашему городу десятки миллионов гривен на выдуманную фантазёрами реформу. Я в очередной раз говорю о коммунальном предприятии-прокладке, которое не выполняет ни одной разумной функции и было создано только с двумя целями – трудоустроить Ивана Фурлета и бесконтрольно выкачивать огромные суммы из ТТУ и городского бюджета», – пише директор ЖТТУ Євгеній Демчик.

Житомиряни зі свого боку почали активно коментувати пост Демчика.

Відео дня

«Вот так их, рвать их, как тузик грелку. И надавать по самые помидоры. Уже Ткачуку песок сыпали в кабинете, так он доиграется, что его чем-то другим закидают и не побрезгуют», – підтримує чиновника Олеся Каширкіна.

«Євгеній, а хто відповідатиме, коли буде невиплачена зарплата або не сплачено за ел. енергію, мабуть, Ви, а виручку отримує не ТТУ, цікаво», – запитує Валерій Бушма.

«Евгений, вы не правы! Прокладка не бесполезная! Да, действительно, был трудоустроен Фурлет, с помощью которого Ткачук провернул свою афёру с уже неработающими валидаторами, про валидаторы в маршрутках я уже даже не упоминаю, там просто неприкрытое ничем мошенничество. Ситуация глупейшая, Демчик в одиночестве вынужден бороться с этой алчной сворой, которая жаждет уничтожить коммунальный транспорт в областном центре ради своей сиюминутной выгоды! Одно радует: Ткачук с Фурлетом воруют в открытую, следующая власть может даже ничего не расследовать – все преступления на поверхности! Главное – НЕ дать им сбежать в нужное время с награбленным, а то, что ворьё будет бежать – факт!» – коментує Павло Ковтун.

«До цього крику душі потрібно прислухатися в першу чергу меру і зрозуміти, хто є хто! Таких керівників, як Євгеній Демчик, потрібно не тримати в списку резерву кадрів вищого рангу, а давати їм можливість втілювати свої професійні задуми в покращення транспортного /і не тільки/ обслуговування громади міста», – пише Микола Кропивницький.

ТОП-2. Бізнесмен Роман Кучер добився арешту рахунків Житомирської міськради через невиплату йому компенсації

У Житомирі з'явилася інформація, нібито існує проблема з виплатою зарплат працівникам бюджетних установ: лікарям, вчителям, вихователям дитячих садків. Виникла ситуація буцімто внаслідок арешту рахунків державною виконавчою службою через невиконання рішення суду. Рішення суду стосувалося виплати грошової компенсації житомирянину бізнесмену Роману Кучеру. Потім з`ясувалося, що з виплатою зарплат бюджетникам міста усе гаразд, однак близько 500 тис. грн підприємцю міськрада все-таки має виплатити. Новина сколихнула соціальні мережі, житомиряни почали активно коментувати подію.

«Вини пана Кучера тут не бачу. Рішення суду потрібно виконувати, а не маніпулювати соціальними виплатами», – пише Олександр Забужко.

«Цікаво, і ця людина буде щаслива, що через його каприз лікарі і вчителі не отримають вчасно зарплату? Взагалі-то має бути соромно обличчя показувати!» – обурено коментує Тетяна Лещенко.

«Рішення суду потрібно виконувати і міській раді. Роман добився своїх законних прав», – підтримує бізнесмена Ольга Котвицька.

«Стягувати треба з того, хто йому надав дозвіл там ставити павільйони!!!! Важко вигнати того, кому незаконно дозволили там перебувати. І якщо я не помиляюся, у пана Кучера не було дозволу на оренду землі або офіційної бумаги від відповідних органів на встановлення павільйонів і ведення там своєї підприємницької діяльності. Він лише звертався із заявою про надання дозволу. Тому справедливо більше покарати того, з ким домовилися про встановлення павільйонів, а не з тими, хто очистив вхід до стадіону від "генделика"», – коментує Аліна Хворостовська.

ТОП-3. Малює картини, тримаючи пензлик зубами, тим самим заробляє собі на реабілітацію

Житомирянин Максим Калінчук творить саме так, бо руками малювати не може. Картини робить на замовлення, про ціну домовляється з кожним індивідуально. Зароблене йде на лікування та реабілітацію. Хлопець травмувався 4 роки тому, стрибаючи на батуті в розважальному центрі, де працював інструктором. Після падіння в хлопця паралізовані руки та ноги. Житомиряни у коментарях підтримують хлопця та бажають швидкого одужання.

«Нашим можновладцям такi iсторiї не цiкавi. Вони пiаряться не на лiкуваннi хворих дiтей, а на друкуваннi всякого непотребу. I витрачають мiльйони на листiвки, газетки, банери. Замiсть того, щоб рятувать людськi життя i спасать свої душi! А паралiзований хлопець сам заробляє собi на тренажер. Прикро. Дай Боже, здоров'я хлопцю!» – коментує Тарас Злюк.

«Батутний центр не може оплатити реабілітацію хлопця? Може, й хлопець працював неофіційно? Залишились же, мабуть, свідки цієї події. Я в шоці», – пише Ольга Орєхова.

«Розумник! Бажаю швидкого одужання, нехай таланить хлопцю. А от чи відповість хтось за цей страшний випадок?» – запитує Ольга Мєхова.

Анастасія Ліберман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up