Фести у березні: куди поїхати, щоб влаштувати казкове весілля та де дістати унікальні тюльпани

Фести у березні: куди поїхати, щоб влаштувати казкове весілля та де дістати унікальні тюльпани

Настав час зустрічати весну зі святковими гуляннями. Пакуйте санчата, а самі готуйтеся до подорожей весняними фестивалями 2017-го.

 

Початок весни – чудовий час для подорожей Україною! З першим весняним теплом приходять і перші фестивалі. Саме для читачів газети «20 хвилин» ми підготували путівник з переліком заходів, які можна відвідати у березні.

1.У галереї «LAVRA» пройде найбільший фестиваль до 8 березня.

Дата: 04 березня 2017 - 05 березня 2017.

Відео дня

Місце проведення: місто Київ, галерея «LAVRA» (вулиця Лаврська, 7).

Наближається найтепліше свято – 8 березня. Свято квітів, солодощів, листівок та інших дрібниць, що приємні усім жінкам. Чим порадувати улюблену маму, бабусю, сестру і себе, звичайно ж – завжди складне питання. Досить бігати містом в пошуках «того самого» ідеального подарунка і букета.

Там ви знайдете понад 130 брендів дизайнерського одягу і «море» подарунків на будь-який смак. На вас чекає грандіозний сейл від кращих брендів одягу, взуття, аксесуарів і подарунків. Знижки до 70% на весняні колекції порадують будь-яку дівчину. Відвідайте квітковий і цукерковий маркет. Спробуйте найкращу вуличну їжу. Буде все: від іменитих чорних бургерів до пікантної тайської їжі. Глінтвейн і домашні настоянки зігріють у ще не зігріті сонцем дні. На фестивалі «Квіти. Подарунки. 8 березня» на вас чекає океан тепла і чарівництва: феї-стилісти створять новий образ, бородані підстрижуть бороди вашим чоловікам, тематичні фото-зони «занурять» в атмосферу весни.

2.Весільний фестиваль «Lviv Wedding Festival 2017»

Дата: 04 березня 2017 - 05 березня 2017.

Місце проведення: місто Львів, виставковий центр «Південний-EXPO»(вул. Щирецька, 36).

«Lviv Wedding Festival» – подія, що об’єднує понад 100 учасників – кращих професіоналів весільної індустрії та провідних компаній Львова. Це подія, яку вже традиційно кожного року відвідують декілька тисяч львів’ян та гостей міста.

На заході представлені різні зони: виставкові площі, розважальні павільйони, інтерактивні зони, велика і маленька сцена та кав’ярні, де так смачно дегустувати львівську каву та смаколики.

Щоб зробити виставку ще захопливішою, організатори заходу – Mopis Wedding&Event щорічно готують масштабні та інтерактивні декорації, які підкреслюють тему фестивалю. Цього року «Lviv Wedding Festival» розкриватиме вислів «Любов понад усе», він і стане основою оформлення та наповнення програми. Потрапивши на фестиваль, здається, що потрапляєш у казку, сповнену неймовірними враженнями, сюрпризами та новими

знайомствами. На кожного учасника очікують подарунки та приємні несподіванки. А пари, що готуються до весілля, зможуть одразу обрати та замовити для свого свята усі необхідні весільні послуги.

Вартість: 80 грн, попереднє замовлення – 50 грн.

3.Освітня виставка-фестиваль «Usmart»

Дата проведення: 25 березня 2017 - 26 березня 2017.

Місце проведення: місто Київ, конгрес-центр «Український Дім», вул. Хрещатик, 2.

Перша в Україні освітня виставка-фестиваль «Usmart» повністю присвячена темі освіти. Саме тут представники українських освітніх організацій (а також організатори спеціалізованих курсів) зможуть ефективно заявити про себе, отримати масштабну медійну підтримку для реклами, і, звісно, знайти нових клієнтів. Для відвідувачів виставка стане можливістю ознайомитися з усім спектром пропозицій, а також підібрати найвигідніші освітні програми для себе і своєї сім’ї. У процесі безпосереднього спілкування продуктивність презентації суттєво зростає: відразу ж даються відповіді на всі питання, відбувається обмін контактами і, що найголовніше, емоціями. А перше враження, як відомо, надзвичайно важливе.

Для зручності відвідування виставка буде поділена на тематичні зони: іноземні мови: від англійської і німецької до мов східної групи. У цій же зоні ви зможете знайти курси з підготовки до мовних тестів (IELTS, TOEFL, SAT, GRE, GMAT, TOEIC, CambridgeEnglish); професійні курси та курси підвищення кваліфікації у різних сферах (гуманітарні, IT, економічні та інші напрямки); творчість: архітектура, образотворче мистецтво, дизайн, рукоділля, режисура, фотомистецтво тощо, безкоштовні лекції, майстер-класи та презентації від провідних експертів кращих освітніх організацій.

Вхід вільний – приєднуйтесь і допомагайте піднімати освітній потенціал України.

4.Фестиваль тюльпанів

Дата проведення: 21-23 березня.

Місце проведення: Київська обл., хутір Фермерський, вул. Вишнева, 3, тепличний комплекс «Камелія».

На фестивалі ви побачите безліч тюльпанів у всій красі, зокрема такі унікальні сорти, як Matchpoint, Librije, Pretty Princess, White Liberstar, Barbados, Flash Point, Queensland та Ice Cream.

Фестиваль тюльпанів – це неймовірне квіткове буйство фарб та ароматів, яке не залишить нікого байдужим. Також на вас очікують семінари, майстер-класи та багато сюрпризів. Можна буде придбати й інші квіти – нарциси, крокуси та гіацинти.

Марина Михальчук

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up