Екскомбатантів/-ок АТО/ООС запрошують у Програму менторства «Рівний — рівному»

Екскомбатантів/-ок АТО/ООС запрошують у Програму менторства «Рівний — рівному»

Протягом п'яти місяців екскомбатанти/-ки АТО/ООС працюватимуть із менторами за принципом «рівний — рівному» над планами свого професійного розвитку в певній сфері або реалізацією власних соціальних проєктів.  

Умови участі:

  • Відео дня
    /li>

або

Заявки для реєстрації для участі у проєкті прийматимуться до  17 вересня 2021 року: https://cuti.cc/q46Go

Участь екскомбатантів/-ок АТО/ООС  у проєкті триватиме з вересня 2021 р. по січень 2022 р.

Програма менторської підтримки професійного розвитку та реалізації соціальних проєктів  «Рівний — рівному» — це можливість отримати професійну підтримку,  супровід та поради від людини, якій довіряєш, утілити в життя свої ідеї, почати розвиватися в новій професійній сфері або підвищити власну кваліфікацію.

Для довідки 

Програма менторства «Рівний — рівному» реалізується ГО «Центр зайнятості Вільних людей» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН з відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контактна особавим/-ою його втілити;

Що отримують учасники:

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up