Добро і краса врятують світ!

Добро і краса врятують світ!

Весняні промінчики сонця не лише зігрівають, а й наповнюють душу і тіло неймовірною енергією. Пташиний спів вливає в наші вуха мелодію любові та прояв турботи до нашого середовища.

Щороку навесні ми піклуємось про чистоту нашого будинку, квартири та прилеглої території, аби отримувати якомога більше позитивних, приємних емоцій. Якщо про домашнє обійстя безперечно кожен подбає сам, то привести в належний стан об’єкти загального користування здебільшого беруться громадські активісти.

 На теренах Романівщини активно почала свою діяльність молода громадська організація «СПІЛЬНО ТЕАМ». Молоді люди на чолі з Вікторією Михалевською активно переймаються життям Романова та й Романівщини в цілому. У громадську організацію надходить чимало звернень різного характеру, і команда активно шукає шляхи їхнього вирішення. Та сьогодні «СПІЛЬНО ТЕАМ» звертається до усіх жителів Романівського краю, аби спільно привести в охайний вигляд вулиці, клумби і т. д. як у Романові, так і в усіх прилеглих до Романівської громади селах. І, як приклад, безпосередньо активно беруть участь у прибиранні рідного містечка.

Відео дня

«Початком облагородження нашого Романова стало долучення нашої команди «СПІЛЬНО ТЕАМ» до проєкту Івана Садового. Саме він розпочав облагородження клумб біля монументу Слави, що на вулиці Шевченка. Тож ми частково надали фінансову допомогу для закупівлі рослин та долучились до роботи. І саме завдяки спільній роботі велика клумба тепер матиме гарний вигляд. Лишається сподіватись на те, що у людей є совість і шана до чужої праці.

Також до нашої громадської організації надійшло звернення від Тетяни Якимчук, старости Врублівського округу, з проханням допомогти у наданні автомобіля, який вивезе сміття з центральної вулиці села Корчівка. Звісно, ми від себе намагались зробити усе можливе. Оскільки автомобіля у громадській організації немає, ми звернулись за допомогою до підприємця й депутата Ігоря Ходака.

Наше звернення мало позитивний результат. Отже, спільними зусиллями вдалось навести порядок на вулицях Корчівки та біля кладовища. Робимо гарні справи спільно!» – розповідає Вікторія Михалевська, керівник громадської організації «СПІЛЬНО ТЕАМ».

Іван Романенко

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up