Добро – всесильне

Добро – всесильне

Першого вересня діти, батьки та колектив Романівської гімназії були приємно вражені, споглядаючи на своїх красивих дітей на фоні нової облаштованої вхідної частини.

Про таку красу і комфорт для діток подбав меценат та благодійник нашого краю – генеральний директор компанії «ВІВАД 09», депутат Житомирської обласної ради Ігор Євгенович Ходак

Ігор Євгенович – господар  свого слова, жодного разу меценат не кидав слова на вітер. Якщо пообіцяв, обов’язково реалізує обіцяне в реальність. Але, якщо вхідну частину бачать всі, хто проходить поруч, то от кабінет біології, в якому теж було проведено капітальний ремонт, – лише діти, які там навчаються, та викладачі.

Відео дня

Директор Романівської гімназії Олександр Войтюк зазначив: «Нашій гімназії пообіцяли закупити та надати нове сучасне обладнання в кабінет біології за умови проведення в класі капітального ремонту. Тож ми не зволікаючи, звернулися за допомогою до Ігоря Ходака, і ось уже сьогодні діти навчаються в сучасно облаштованому кабінеті біології. Меценат подбав про проведення капітального ремонту до найменших дрібниць. Нам усім дуже приємно та комфортно. Та й це ще далеко не все: меценат також взявся  допомогти у дуже важливій для усіх справі. На сьогоднішній день, якщо Ви звернули увагу, посадка та висадка учнів відбувається на проїжджій частині, і нам це вкрай болить. Я як директор хвилююся про безпеку діток постійно, тож знову звернувся до благодійника за допомогою облаштувати місце для паркування – територія у нас дозволяє, і це нам дуже-дуже потрібно. З радістю можу повідомити: роботу вже розпочато. Сказати, що я приємно вражений, це нічого не сказати, я вдячний Ігорю Євгеновичу за те, що він нам завжди допомагає, за його любов та турботу про рідний край». 

 Так, дійсно, ми особисто пересвідчилися, що паркування цьому навчальному закладу необхідне. Але ми також впевнені, що паркуванню таки бути, бо людина, яка любить та бажає, аби розвивався наш край, робитиме усе задля цього.

Розміщуємо на сторінках газети подяку меценату та благодійнику нашого краю – Ігорю Ходаку – від учнів, батьків та усього колективу працівників Романівської гімназії. 

Він не боїться робити добро. «Янголи добра» і на карантині прилетіли – таку фразу почула 1 вересня від наших дітей. Бути добрим нелегко, а постійно творити добро важко. Треба менше говорити про добро, а постійно його робити.

Саме такої позиції дотримується наш гарний товариш, меценат Ігор Євгенович Ходак.

Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Ось і наша дітвора обговорювала 1 вересня, у День знань, оновлений вхід у гімназію. Який же він красивий – і різнокольоровий піднавіс, що оберігатиме від дощу, і новесенькі сходи, виготовлені з граніту, і перила з нержавіючої сталі. Ми так давно про це мріяли!
Приємно, що Ігор Євгенович, попри «вагон» своєї роботи, піклується про комфорт дітей та вчителів. І мало хто знає, що все це зроблено за власний кошт.
Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми. Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі. Допомагати тим, хто потребує твоєї уваги. Якщо будеш сам творити добро - воно тобі й вернеться, і чим більше ти зробиш людям добра, тим багатшим станеш.
Тому і бажаємо Ігорю Євгеновичу міцного здоров’я, незгасаючої енергії, і нехай його добрі справи будуть оцінені людьми!

Учні, батьки та колектив працівників Романівської гімназії

Лариса Бджілка

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up