До Дня довкілля студенти та екологічна інспекція озеленили алею ЖДТУ туями. Фото

До Дня довкілля студенти та екологічна інспекція озеленили алею ЖДТУ туями. Фото
Напередодні Дня довкілля Державна екологічна інспекція у Житомирській області спільно зі студентами Житомирського державного технологічного університету озеленили туями одну з алей, яка веде до головного входу в приміщення Університету.

На даному заході своє дерево висадив заступник начальника Інспекції Сергій Зибалов, ректор Університету Віктор Євдокимов, декан екологічного факультету Володимир Котенко.

Після висадки дерев, керівництвом та працівниками Державної екологічної інспекції,   з метою покращення матеріально – технічної бази екологічного факультету та для поповнення бібліотечних фондів  було передано для навчання  близько 60 підручників екологічного спрямування.

Керівництвом Інспекції та ректором університету було прийняте рішення про подальшу співпрацю вищого навчального закладу та профільних державних організацій з метою забезпечення всебічного (практичного та теоретичного) навчального процесу  та засвоєння набутих під час навчання знань та навиків на практиці.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up