До 31 грудня триває прийом заявок на конкурс «Дитяча демократія»

До 31 грудня триває прийом заявок на конкурс «Дитяча демократія»

На Житомирщині продовжується прийом заявок та конкурсних робіт до участі у молодіжному проекті «Дитяча демократія», - інформує прес-служба ОДА

Діти та підлітки від 12 до 16 років ще можуть встигнути подати свою заявку та увійти до складу Бюро змін «Дитяча демократія». Переможці конкурсу отримають знання та навички з проектного менеджменту, побудують демократичні стосунки з дорослими членами команди і разом із експертами реалізують найцікавіші ідеї. 

Нагадаємо, що заявки приймаються до 31 грудня 2018 року. До конкурсу запрошуються діти та підлітки віком від 12 до 16 років із м. Житомира та районів і міст Житомирської області, які мають бажання ініціювати та реалізувати ідеї, що поліпшуватимуть життя в нашій країні.

Мета проекту та проведення конкурсу – відбір найбільш активних, мотивованих і ефективних дітей із Житомирської області для подальшої роботи в рамках програми «Дитяча демократія».

Відео дня

Для того, аби потрапити до команди бюро змін «Дитяча демократія», необхідно подати:

  • електронну заявку (Google Forms), яка містить анкетні дані, відповіді на питання конкурсу та є необхідною для включення претендента до списку учасників;
  • конкурсну роботу – відеозапис, у якому учасник представляє себе та своє бачення відповідної тематики.

Конкурсна робота має відповідати таким умовам:

  • відеозапис може бути виконано у будь-якій формі, обраній учасником;
  • героєм відеозапису має бути сам учасник, а не третя особа;
  • загальна тривалість відеозапису не має перевищувати 3 хвилини.

Конкурсна комісія оцінюватиме конкурсні роботи за критеріями:

  • відповідність конкурсної роботи загальній ідеї конкурсу;
  • повнота та змістовність відповідей;
  • потенціал та перспективність учасника;
  • вміння презентувати себе та свої ідеї;
  • креативність та оригінальність;
  • позитивність та дружелюбність;
  • якість виконання відеозапису.

Комісія визначить 20 переможців, які увійдуть до складу бюро «Дитяча демократія».

Переможці отримують посвідчення учасника Бюро змін «Дитяча демократія», а по закінченні терміну роботи у бюро – сертифікат із зазначенням виконаного проекту.

Крім цього, переможці зможуть стати учасниками тренінгової програми «Дитяча демократія», для них упродовж дії програми організовуватимуться зустрічі та заходи за участю провідних фахівців у галузі освіти, управління, соціальних відносин, мистецтва тощо.

Кращі конкурсні роботи представлять у програмі освітнього фестивалю «Арсенал Ідей».  Оголошення результатів конкурсу відбувається не пізніше 20 січня 2019 року.

За детальною інформацією можна звернутись до конкурсної комісії за тел.: (063) 267-11-14, (067) 419-67-24, e-mail: [email protected], адреса: 10014, Житомир, вул. Михайлівська, 7.

Організатори конкурсу – Благодійний фонд «Мистецький арсенал», Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал». Офіційні сайти організаторів: www.art-arsenalfund.orgwww.artarsenal.in.ua.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up