Державні кадастрові реєстратори Житомирщини з початку року надали майже 72 тис. адміністративних послуг

Державні кадастрові реєстратори Житомирщини з початку року надали майже 72 тис. адміністративних послуг

Від початку 2022 року державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надали 71 634 адміністративні послуги, з них 58 864 (82%) – безоплатні.

За 12 770 (18%) послуг, наданих на платній основі, до місцевих бюджетів надійшло 1,4 млн грн.

Найчастіше громадяни зверталися щодо реєстрації земельних ділянок та надання витягів з Державного земельного кадастру. За результатами розгляду заяв кадастрові реєстратори зареєстрували 15 835 земельних ділянок та видали 10 777 витягів з Державного земельного кадастру.

Також кадастрові реєстратори Житомирщини виправили 1 993 технічні помилки у відомостях Державного земельного кадастру, які було допущено не з вини органу, що здійснює його ведення, внесли до Державного земельного кадастру відомості (зміни до них) про 1 316 земельних ділянок та видали 75 викопіювань з кадастрової карти (плану).

Відео дня

Триває процес внесення відомостей до Державного земельного кадастру щодо адміністративно-територіальних одиниць. Упродовж поточного року із загальної кількості населених пунктів у Житомирській області за заявами органів місцевого самоврядування внесено відомості про межі 9 адміністративно-територіальних одиниць та нормативну грошову оцінку 23 населених пунктів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up