Депутати Житомирської міської ради скасували приватизацію будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення

Депутати Житомирської міської ради скасували приватизацію будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення

Депутати Житомирської міської ради скасували рішення міської ради від 27.09.2018 № 1176 «Про приватизацію будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а».

Стартова ціна об’єкту була 10 мільйонів 743 тисячі гривень, - повідомляє прес-служба міськради. Обов’язкова умова  продажу – збереження профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу. 20 листопада 2018 через відсутність пропозицій аукціон з продажу приміщення не відбувся. За правилами єдиної торгової системи «ProZorro.Продажі»  стартова ціна лоту має знизитися на 50%, а отже аукціонна вартість об’єкту, у разі продовження торгів, складала б 5 мільйонів 371 тисячу гривень.

«Аукціон з продажу будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення  не відбувся через відсутність учасників. За правилами єдиної торгової системи «ProZorro.Продажі»  стартова ціна приміщення має знизитися на половину, - коментує рішення міський голова  Сергій Сухомлин. – Аби міський бюджет не втратив кошти, яких реально вартує ця нерухомість, було вирішено зняти  лот з аукціону».

Будівля колишнього дитячого інфекційного відділення к загальною площею 3104,2 кв.м. знаходиться поруч з КУ Центральна міська лікарня №2 м. Житомира.

Відео дня

«ProZorro.Продажі»  - система, що функціонує для забезпечення прозорості у продажах державного та комунального майна.  Кожен може долучитися і взяти участь у аукціонах з продажу майна, що його цікавить.  Для цього необхідно просто зайти і зареєструватися на майданчиках єдиної торгової системи. Такий інструмент дозволяє отримати від продажів справді ринкові ціни.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:51 Ветерани та ветеранки можуть отримати знижки на квартплату та плату за комунальні послуги й опалення будинків 17:20 Джеря та Кайдаші повертаються? 17:00 Настає сезон кліщів: як вберегти себе 16:40 Екоінспекція оштрафувала підприємців за знищення газонів у гідропарку Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:19 #ПрозороТаПідзвітно: Від початку війни у Житомирській області відновлено 3255 об’єктів 16:00 Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини photo_camera 15:40 У Житомирі пройшов перший день чесько-українського театрального фестивалю play_circle_filled photo_camera 15:20 МОН презентує проєкт нового закону «Про професійну освіту» 15:00 Уночі на Новому бульварі компанія молодиків поламала сакури і магнолії 14:39 У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством 14:21 Бердичівлянин втратив 29 тисяч гривень, скориставшись сервісом з пошуку попутників 14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up