Дайджест новин за ніч: США зареєстрували резолюцію, що закликає визнати дії рашистів, направлені на створення загрози глобального голоду, воєнним злочином

Дайджест новин за ніч: США зареєстрували резолюцію, що закликає визнати дії рашистів, направлені на створення загрози глобального голоду, воєнним злочином

Актуальні події минулої ночі.

окупанти намагаються утриматися на побудованих рубіжах оборони, а також застосовує розвідувально-ударні гелікоптери Ка-52 для виявлення та нанесення ураження по наших підрозділах, — ОК «Південь».

міноборони росії повідомили про успішне випробування  гіперзвукової ракети «Циркон». Її було випущено з фрегата «Адмірал Горшков» по цілі на відстані близько 1000 кілометрів.

окупаційне керівництво в українському Херсоні заявило про те, що найближчі бої можуть вплинути на терміни його приєднання до росії. Це рішення, ймовірно, буде «в наступному році», — Reuters.

Відео дня

Прикордонники та СБУ затримали колишнього військового рф на кордоні з білоруссю. Він спробував потрапити в Україну, прикриваючись дійсним українським паспортом. У 2009 році він отримав російське громадянство, а потім брав участь у військових діях на Донбасі.

У Сенаті зареєстрували резолюцію, що закликає уряд США визнати дії рашистів, направлені на створення загрози глобального голоду, воєнним злочином. 

Корабельні угруповання в Чорному морі тримають актуальною загрозу ракетних ударів. Під її прикриттям намагаються організовувати рятувально-підйомні роботи біля острова Зміїний із вилучення з під води ураженого десантного швидкісного катера типу «Раптор». Відчутно зменшену кількість корабельно-катерного складу чорноморського флоту рашисти намагаються підлатати «потопельниками», — ОК «Південь».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up