Дали тепло: діти в житомирських садочках нарешті перестануть мерзнути

Дали тепло: діти в житомирських садочках нарешті перестануть мерзнути

Декілька дошкільних закладів міста, які мають власні котельні, не опалювалися. Мер міста повідомив, що проблему вже вирішено.

3 листопада під час чергового засідання виконавчого комітету житомирський міський голова Сергій Сухомлин розповів, що теплоносій у дошкільні заклади вже подали. 

Мова йде про садочки № 35, 39, 15, 41 та 28, які були без опалення через відсутність договорів на газопостачання між закладами та «Нафтогаз Трейдинг».

«Ми всі знаємо ситуацію щодо включення опалення в дитячих садочках і школах. У нас є об’єкти, які мають власні котельні. І згідно з постановою Кабінету міністрів вони без тендеру, завдяки рішенню обласної комісії ТЕБ та НС, мають отримати газ за прямими договорами з «Нафтогазом», з їхньою дочірньою структурою. 

Відео дня

В Україні 12 тисяч таких об’єктів. За перші декілька днів, це було ще два тижні тому, подали заявки 3,5 тисячі об’єктів. Серед перших 250 об’єктів, яким підтвердили, були і житомирські школи. Але ми тільки вчора дали тепло в деякі наші садочки, бо процедуру затягнули, і лише вчора у деякі садочки ми дали тепло», – сказав Сухомлин.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up