Авторів проектів Бюджету участі та представників ОТГ навчатимуть краудфандингу

Авторів проектів Бюджету участі та представників ОТГ навчатимуть краудфандингу

21 грудня у приміщенні Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування за адресою м. Житомир, вул. Михайлівська, 8/1 відбудеться семінар на тему «Як працює краудфандинг в Україні на прикладі платформи Спільнокошт?».

До участі у семінарі запрошуються автори ідей, які мають ініціативи з розвитку громад; автори проектів Бюджету участі у Житомирі 2016-2017 років; активні мешканці об’єднаних територіальних громад Житомирщини.

Ключові теми семінару:

1.  Як працює Спільнокошт?

Відео дня

2.  Які критерії відбору проектів?

3.  Що потрібно для старту проекту на Спільнокошт?

4.  Як подати заявку та провести успішну компанію по збору грошей для проекту?

5.  Інші можливості для фінансування та реалізації окремих проектів?

Тренер семінару: Аліна Машенко, представник платформи «Спільнокошт».

«Спільнокошт – це український вимір краудфандингу. І сьогодні ми потужно розвиваємось, в тому числі завдяки проектам житомирян. Вже маємо позитивний досвід музею космонавтики, який провів успішну кампанію по збору коштів», - розповіла Аліна Машенко, представник платформи «Спільнокошт».

ДОВІДКА

·     Краудфандинг – це механізм колективного фінансування, коли проекти підтримують громадяни, яким важливе втілення цих проектів.

·      «Спільнокошт» — українська краудфандингова платформа та програма фінансування соціальних, творчих та інноваційних проектів.

·     Протягом чотирьох років існування Спільнокошту було успішно реалізовано понад 200 проектів на суму понад 12 млн гривень. І ці цифри щоденно зростають.

·     Успішні проекти на Спільнокошті: «Громадське радіо», Prometheus Vox Check, Urban Space Radio, The Ukrainians, онлайн-журнал про культуру «KORYDOR», київський міський журнал «Хмарочос», Освітня (не)конференція EdCamp, фільм «Жива Ватра», «Мустафа» — фільм про Мустафу Джемілєва та інші.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up