Антикорупційна інформаційна кампанія у системі безоплатної правової допомоги

Антикорупційна інформаційна кампанія у системі безоплатної правової допомоги

Одні із цінностей, які сповідує команда системи безоплатної правової допомоги, – прозорість, підзвітність, довіра наших клієнтів та партнерів. З метою мінімізації корупційних ризиків, усунення ситуацій конфлікту інтересів у роботі центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, створення механізму запобігання корупції у системі безоплатної правової допомоги та виявлення фактів, які свідчать про корупцію, а також їх усунення та попередження в майбутньому – ми створили цілодобову «антикорупційну» лінію (044) 364 17 47 та проводимо відповідну інформаційну кампанію.

Антикорупційна інформаційна кампанія спрямована на три основні цільові групи – клієнтів системи, адвокатів, які співпрацюють із нею, та працівників центрів з надання БВПД усіх рівнів, включаючи бюро правової допомоги (далі – центри).

У кожному центрі ми плануємо розмістити відповідні інформаційні плакати з інформацією про можливі корупційні ризики/ситуації конфлікту інтересів, з якими можуть зіштовхнутися наші клієнти.

Для них підготовлені й спеціальні пам’ятки, які відтепер будуть отримувати кожен клієнт та клієнтка центру. У цих пам’ятках вони зможуть дізнатися про можливі корупційні ризики та контакти для зворотнього зв’язку (повідомлення про відповідні факти, якщо такі матимуть місце).

Відео дня

Відповідні антикорупційні пам’ятки отримуватимуть й адвокати, які співпрацюють із системою, та які укладатимуть відповідні контракти/договори із центрами для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Важливим є і попередження ризиків корупції/конфлікту інтересів серед фахівців центрів. Тож окремий аспект кампанії – спеціальні пам’ятки й для працівників системи БПД.

Якщо вам відомі факти корупційних діянь у системі безоплатної правової допомоги, повідомте про це нас за цілодобовим телефонним номером  (044) 364 17 47Ви можете залишити повідомлення анонімно. Прийом дзвінків та повідомлень здійснюють працівники відділу запобігання корупції Координаційного центру з надання правової допомоги .анонімно. Прийом дзвінків та повідомлень здійснюють працівники відділу запобігання корупції Координаційного центру з надання правової допомоги.


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up