У Житомирі перевірили укриття в школах і садочках: фото

У Житомирі перевірили укриття в школах і садочках: фото

Перша заступниця начальника ОВА Наталія Остапченко, за відповідним дорученням Віталія Бунечка, перевірила готовність закладів освіти Житомирщини до початку навчального року в умовах війни.
 

Повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.
 У Житомирській громаді проведена велика робота задля створення затишку та комфорту для дітей, під час перебування в укриттях. Захисні об'єкти у перевірених закладах мають два виходи, місця для сидіння, запаси питної води, запаси технічної води, харчів, вогнегасників, аптечок із засобами для надання першої невідкладної допомоги тощо.

Наразі у Житомирській громаді функціонує понад 75 шкіл та садочків, в більшості яких є власні облаштовані укриття або укладено угоди про співпрацю з підприємствами, що знаходяться на відстані до 250 метрів від закладів освіти. На даний час місцевими комісіями, разом з ДСНС та поліцією, вже перевірено всі школи та садочки, складено акти, згідно з яким вони готові до використання для укриття учасників освітнього процесу. Загалом з місцевого бюджету вкладено понад 5 мільйонів гривень на облаштування укриттів.

Відео дня

 

 

Коментарі

keyboard_arrow_up