У Житомирі на вулиці Гетьмана Самойловича відкриють дитсадок

У Житомирі на вулиці Гетьмана Самойловича відкриють дитсадок

Це лише другий випадок в місті Житомирі, за часів здобуття незалежності, коли відновлюється робота закладу дошкільної освіти.

 

Рішення «Про створення Житомирського закладу дошкільної освіти № 1 Житомирської міської ради шляхом виділу з Житомирського дошкільного навчального закладу № 32» прийняли сьогодні, 18 червня, депутати під час 68-ї сесії міської ради.

Рішення прийнято з метою задоволення потреб мешканців Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, - інормує пресслужба міськради.

Місцезнаходження закладу дошкільної освіти №1 визначено за адресою: вулиця Гетьмана Самойловича, 16. 

Відео дня

Як пояснила перший заступник директора департаменту освіти міської ради Світлана Ковтуненко, будівля Житомирського дошкільного навчального закладу № 32 (ЖДНЗ №32) за адресою: м. Житомир, вулиця Євгена Коновальця, 10 (колишня вулиця Якубовського) не використовувалася за призначенням з 2000 року та перебувала у незадовільному стані. 

У зв’язку з дефіцитом місць у закладах дошкільної освіти міста Житомира у 2015 році було розпочато реконструкцію старої будівлі ЖДНЗ №32, що передбачало: добудову харчоблоку, спортивної зали, облаштування окремих приміщень для обладнання у закладі освіти кабінетів психолога, логопеда, обладнання групових приміщень для осіб з особливими освітніми потребами.

Внаслідок того, що реконструкція закладу дошкільної освіти завершується і планується його введення в експлуатацію у 2020 році, виникла необхідність у виділі його як окремого закладу дошкільної освіти.

Вдруге в місті Житомирі, за часів здобуття незалежності, відновлюється робота  закладу дошкільної освіти. 

Нагадаємо, у листопаді 2018 року 330 дітей було зараховано у відновлений дошкільний навчальний заклад №58. Будівля ДНЗ №58 була збудована ще у 1985 році. До 1996 року тут працював садочок. Пізніше, у зв’язку з відсутністю фінансування садок закрили, приміщення почало пустувати. У 2014 році Житомирська міська рада прийняла на баланс це приміщення. Завдяки його реконструкції за кошти міського бюджету та  Державного фонду регіонального розвитку житомиряни отримали сучасний заклад дошкільної освіти. http://zt-rada.gov.ua/?3398[0]=2094

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up