Творчий учитель – творчий учень

Творчий учитель – творчий учень

Щорічно з метою створення умов для професійної реалізації педагогів, поширення їх інноваційного досвіду проводиться конкурс-виставка педагогічних розробок (методичок, практикумів, словників тощо).

Цьогоріч у виставці «Педагогічна освіта Житомирщини 2020» взяли участь 12 педагогів громади.

 Це роботи 4 учителів КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія», а саме: практичний порадник «Слід діяти глобально» учителя початкових класів Гуменюк О. Б. і навчально-методичний посібник «Робота з текстом як засіб реалізації змістової лінії «Екологічна безпека й сталий розвиток» з використанням технологій критичного мислення» учителів української мови та літератури Ковальчук В. М. і Митнік Л. О., словник біологічних термінів і понять учителя біології Колодяжненської філії Бабіч І. М. та практичний посібник «Вірші та римівки на уроках англійської мови» учителя англійської мови Колодяжненської філії Сидорчук Р. Б.

 У конкурсі взяли участь праці 4 учителів КУ «Миропільська ЗОШ І – ІІІ ступенів»: збірник тестових завдань з основ здоров’я для 3 класу учителя початкових класів Нікончук С. Л., практичний посібник «Путівник для учнів зі збереження природних ресурсів» учителів Пудайло І. А. та Рибальченко Ю. В., збірник дидактичних ігор з географії учителя географії Порохнявко Л. П., практичний посібник «Формування інформаційної культури користувачів шкільної бібліотеки: традиції та новації» бібліотекаря Шрам Т. С.

Відео дня

 Учасниками виставки стали також 2 учителя Печанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів з роботами: методичний посібник «Інновації в організації дослідницько-експериментальної діяльності учнівської молоді» учителя хімії Оксаніч О. Ф., збірник завдань з хімії: вправи, тести за програмою 7 класу учителя хімії Савчук А. В.

 Були представлені також 2 роботи з КУ «Миропільський центр розвитку дитини»: дидактичний посібник «Організація роботи на екологічній стежині» вихователя Усач Т. В., дидактичний посібник «Застосування арт-методів у корекційній роботі з дошкільниками» логопеда Цьомик М. О.

Усі роботи спрямовані на впровадження в практику особистих напрацювань, компетентнісних підходів до освіти  дітей та молоді, ідей STEM та спеціалізованої освіти наукового спрямування. З метою підвищення ролі та статусу творчих педагогів у педагогічних колективах 31 січня в адмінприміщенні Миропільської селищної ради відбулося нагородження учасників педагогічного конкурсу.

Сайт Миропільської ОТГ

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up