Місто хороших людей: від Клари Новікової до Михайла Кутузова

Місто хороших людей: від Клари Новікової до Михайла Кутузова

У Житомирському обласному літературному музеї відбулася  презентація книги Людмили Горковчук «Власники Горошківськоого маєтку з кінця XVII до початку XX століття».

Науковці, журналісти, гості музею жваво обговорювали статті та документи, що містяться у виданнні і стосуються історії містечка Горошки (нині Хорошів Житомирської області) з кінця XVII до початку XX століття.

«Куди завітати, коли на вулиці накрапує дощ? Чи хочеться інтелектуального спілкування? Запрошуємо до Житомирського обласного літературного музею (Київська, 45). Тим паче, що ще діє виставка до 30-ї річниці незалежності України. Також постійно проводимо презентації літературних свіжачків та цікаві зустрічі для закоханих у Житомир», – пишуть на офіційній сторінці музею в фейсбуку.

Відео дня

Одна з таких зустрічей якраз і відбулася днями. Нова книга відомого автора – про особливе, красиве містечко Хорошів. З цим містом пов'язано багато унікальних моментів. Звідси коріння відомих в різних сферах людей. Це гумористка Клара Новікова, співачка Лєна Дарк, політик Віталій Журавський та ще багато цікавих особистостей. Тут розташований єдиний у своєму роді, унікальний музей коштовностей. Ці місця були улюбленим місцем відпочинку Кутузова. Тут розміщувалися унікальні храми, частина з яких була знищена, а частина чекає паломників і сьогодні. Неймовірна природа, захоплююча історія і щирі привітні люди. Все це Хорошів, який можна пізнати з нової книги Людмили Горковчук і побачити на власні очі, проїхавши зовсім недалеко від Житомира.

Андрій Козаченко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі (2)
  • Ярослав Сычов

    Ну…… треба тіток замінить, щоб тут хтось ходив ))

    Новости Житомира от 20minut.ua reply Ярослав Сычов

    Ярослав Сычов Кого пропонуєте?😊Передамо ваше побажання.

keyboard_arrow_up