Подієвий листопад, або Що цього місяця варто відвідати житомирянам

Подієвий листопад, або Що цього місяця варто відвідати житомирянам

Нарешті настав останній місяць холодної осені.

А це означатиме лише те, що попереду на нас чекатиме чаруюча атмосфера снігової заметілі грудня. Проте перш ніж розпочати готуватися до зимових див, пропонуємо наостанок осіннього сезону ще раз запам`ятати Україну у барвах святкового листопада!

Житомир, спектакль «Потяг Одеса – мама»

Здавалося б, буденна анекдотична ситуація. В одному купе зіткнулися одесит, вічний холостяк, що не робить жодного руху без дозволу мами, та незаміжня красуня-українка. Начебто фінал постановки зрозумілий. Смішно, грайливо, блискуче, проте... Ніхто навіть не може припустити, чим закінчиться історія їх знайомства! Отож якщо вам також кортить довідатися закінчення цієї веселої історії – вже 11 листопада запрошуємо усіх охочих до музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги о 19:00, щоб на власні очі переконатися у величі театральних постановок столичної трупи на великій сцені місцевого театру. До речі, головна роль красуні-українки дісталася вітчизняній артистці та відомій телеведучій Руслані Писанці.

Відео дня

Київ, «Kyiv Blues Fest»

Вже 8 листопада місто-сусід з радістю прийме усіх поціновувачів класичної, джазової музики у приміщенні Дому кіно. На вас чекатиме дводенне феєричне шоу від справжніх метрів джазу: Michel Roach (США), Olexiy Yarovenko Band (україно-білоруський проєкт), Макс Ватутін (Україна) та багато інших! Поспішайте з рішенням, оскільки організатори фестивалю вже встигли розпродати більшість квитків на ювілейну акустичну програму виконання світових хітів, котра обіцяє перенести публіку у часи зародження жанру, а легкістю власного звучання гарантувати неймовірне відчуття душевної гармонії усім учасникам дійства!

Мукачево, Закарпаття, «День святого Мартина»

Цьогоріч традиційний мукачівський фестиваль припадає на понеділок, 11 листопада, і приурочений до дня народження покровителя міста – святого Мартина. У цей день на вас очікує театральне дійство міських акторів та музикантів просто на центральній площі міста. Усі вони обіцяють занурити вас в атмосферу українського середньовіччя. Також паралельно цього дня відбудеться дегустація справжніх закарпатських вин для усіх охочих туристів. Вважатимемо, що це – чи не єдиний найчудовіший метод, щоб зігрітися цією осінню, чи не так?

Львів, концерт групи «Hammali and Navai»

Вже 28 листопада всесвітньовідомі російські виконавці «Hammali and Navai» готові надихнути своїх слухачів низкою ліричних треків: «Я закохався в твої очі», «Квітка» та багато інших! Ну що ж, Україно, вже дуже скоро танцюватимемо разом у кулуарах Malevich Concert Arena?

Харків, Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

3 листопада у місцевому парку розваг «Летопарк» відбудеться Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який вже встиг підкорити 40 країн світу і продовжує свій тур по Україні. Власне на глядачів очікує близько 30 світлових інсталяцій, які розкривають історію та культуру загадкового і таємничого Китаю. Ви побачите барвисті фігури рожевих фламінго, панд і сади райських птахів, а також інших персонажів китайських народних казок і легенд. Головним героєм фестивалю стане 40-метровий вогнедихаючий дракон. Також додаються і тематичні майстер-класи Сходу.

Болград, Одеська область, «Болград Вин Фест»

І нехай вина ллються ріками! Ці слова влучно описують фестиваль «Болград Вин Фест», що вже 10 листопада удев'яте відбудеться на центральній площі бесарабського міста Болграда в Одеській області. Метою фестивалю є відновлення традицій виноробства, розвиток самобутності і культури регіону, створення привабливого клімату для розвитку туризму! Переконані, що без дегустації міцних напоїв тут не обійтися!

Тернопіль, всеукраїнський фестиваль «Файна Україна»

За сприяння Київського національного університету культури і мистецтв, а також творчого проєкту «ArtLikeFest» 23-24 листопада вже вчетверте у м. Тернополі відбудеться наймасштабніший в Україні фестиваль мистецтв, соло-виконавців, малих форм, а заразом і талановитих творчих колективів. До речі, цей конкурс не має вікових обмежень для своїх учасників, а отже нам варто бути готовими до зустрічі у вокальних боях!

Чернігів, театральна вистава «Офіс. Запали в собі бажання»

8 листопада у приміщенні Чернігівського міського палацу культури на глядача чекатиме провокуюче, гротескне, вищезгадане театральне дійство київського імпровізуючого театру-студії «Чорний квадрат». Це історія про «білих комірців», котрим набридла рутинна буденність, і вони вирішують плюнути у вічність! У виставі є все: фірмовий іскрометний гумор, філософія, романтика, інтриги, любов, секс і поезія! Але тсссс, про це ви дізнаєтеся, тільки прийшовши на виставу!

Ірина Хоцька

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up