Казки заради добра:у Житомирі показали «Піратиків Карибського моря»

Казки заради добра:у Житомирі показали «Піратиків Карибського моря»

Благодійна новорічна дитяча вистава «Піратики Карибського моря» для особливих діток відбулася в Житомирі 9 грудня в міському Палаці культури. Захід був проведений для Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради. Яскраве дійство створили вихованці дитячої театральної студії Аліни Зубової.

 

 

Студія не вперше бере участь у благодійності. Цього року у виставі зіграли 40 маленьких вихованців студії Аліни Зубової, віком від 4 до 14 років, які продемонстрували справжні акторські здібності.

За словами організатора цього вечора Аліни Зубової, благодійний захід допоможе змінити ставлення до дітей з особливими потребами, привернути увагу суспільства до їхніх проблем та сприятиме соціалізації.

«Ми завжди й з великою любов'ю йдемо до наших маленьких глядачів. Дуже важливо, щоб особливі діти відчували, що вони потрібні суспільству, що про них дбають, для них організовують свята. Це чудово, коли бачиш, як світяться їхні обличчя під час наших вистав. Казка вчить важливим речам: добру, дружбі, повазі, тощо», – сказала Аліна Зубова.

Відео дня

Під час показу в залі панувала весела і радісна атмосфера. Гра маленьких акторів вразила всіх присутніх своєю точністю і яскравістю, адже гучні оплески не вщухали протягом всієї вистави.

«Піратики Карибського моря» – барвиста казка з багатими костюмами, гарним сценічним й світловим оформленням. Глядачі ніби самі стали учасниками вистави. Авторські режисерські знахідки Аліни Зубової дозволили діткам розкрити свою індивідуальність.

На сцені можна було побачити «битви» піратів між собою, але при цьому не було використано ані шпаг, ані кинджалів.

«Наша театральна студія є унікальною, бо усі ролі для дітей старанно підбираються виключно за характерними особливостями й театральними здібностями. Вистави обираються за мотивами улюблених казок або мультфільмів наших діток. Завдяки нашим виставам діти здійснюють чарівну подорож у казку. Крім того, ми врахували й те, що вистави мають бути музичними, бо ці діти дуже добре сприймають музику», – розповіла Аліна Зубова.

Інформаційним партнером заходу стала газета «20 хвилин».

Своїми враженнями про важливість таких заходів поділилися й глядачі вистави:

«Гра акторів віртуозна! Щохвилини нас дивували, змушували переживати, радіти, сміятися. Я здивована, наскільки точно вдалося підібрати акторів. У кожного героя стовідсоткове «попадання» в образ», – каже житомирянка Олена Олексюк. – «Я прийшла заради того, щоб підтримати талановитих діточок, у мене не було великих очікувань, що я отримаю стільки задоволення від перегляду вистави. Я в захваті! Рада, що в Житомирі є такі цікаві і при цьому корисні студії».

Завдяки старанням Аліни Зубової Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів отримав вагому матеріальну допомогу від житомирських меценатів. А завдяки агенції з організації свят «Щасливий день» весь глядацький зал був заповнений помаранчевими кульками.

Відразу після закінчення вистави талановиті діти отримали безліч квітів, подяки та бажані подарунки. Але найголовнішим підсумком цього дня стали дитячі посмішки й їхні радісні погляди.

Згодом діти з особливими потребами отримали подарунки: розваги на атракціонах «Острова розваг», Студія краси та розвитку «Бджілка» подарувала кожній дитині стильні зачіски, Студія професійного гриму  «Kissточка» - аквагрим, Заклад здорового харчування «Salatius» пригостив діток корисною їжею, Рошен-Полісся усім дітям  подарував солодощі, а Панчоха ua панчішно- шкарпеткові вироби.

Юлія Довбня

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up